Tyson Fury steunt Max Verstappen! 'Laat hem met rust' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury steunt Max Verstappen! ‘Laat hem met rust’

Tyson Fury steunt Max Verstappen! ‘Laat hem met rust’

Tyson Fury deelde zijn gedachten over de explosieve F1-rivaliteit tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Het duo zal dit aankomend weekend nog een laatste keer strijden om te bepalen wie wereldkampioen wordt.

Na de overwinning van de Brit in de chaotische race op het Jeddah Corniche Circuit in Saoedi-Arabië op zondag, staan ​​de twee gelijk op punten op weg naar de laatste race van het seizoen. De coureurs zijn het hele seizoen nek aan nek gegaan, door hun pure verlangen en wil om te winnen zijn ze meerdere keren met elkaar in botsing gekomen.

Geen badboy

Maar het boeiende seizoen zal zondag zijn hoogtepunt bereiken en The Gypsy King deelde zijn mening over de rivaliteit op Instagram. Hij riep ook op om de Nederlander “een pauze” te geven nadat hij beweerde dat hij als een ‘bad boy’ werd bestempeld, na zijn acties en daaropvolgende straf (lees verder onder post).

In een clip op Instagram zei Fury: ,,Ik heb zojuist gelezen over de F1-rivaliteit tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen en hoe Max als een slechte jongen wordt bestempeld. Het is niet leuk, vooral niet als je jong en ambitieus bent en wilt winnen. “

Kom op jongens

,,Geef hem een ​​beetje rust, hij is nog maar een jonge knul die zijn best doet”, pleit Fury voor Verstappen. De bokskoning voegde eraan toe: Deze rivaliteit doet me een beetje denken aan James Hunt en Niki Lauda die om de titel raceden. Wie gaat het winnen, jongens? Kom op de jongens!” (lees verder onder video).

Er was veel controverse in Jeddah toen de twee titelrivalen streden om de overwinning. Verstappen kreeg te horen dat hij Hamilton langs moest laten na een illegale manoeuvre om de leiding te nemen, maar het paar kwam met elkaar in botsing toen de Red Bull afremde in bocht 27. Terwijl Verstappen een in-race penalty van vijf seconden kreeg.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page