Tyson Fury reageert op uitdaging Deontay Wilder: 'Kom maar op' Nieuws
Nieuws

Tyson Fury reageert op uitdaging Deontay Wilder: 'Kom maar op'

Tyson Fury reageert op uitdaging Deontay Wilder: 'Kom maar op'
Tyson Fury reageert op uitdaging Deontay Wilder: 'Kom maar op'

Boks zwaargewicht Tyson Fury heeft gereageerd op rivaal Deontay Wilder, zeggend dat hij geen kans maakt om hem te verslaan in een rematch.

Wilder pakte zaterdagavond een enorme KO-overwinning op Luis Ortiz op en zette een rematch op tegen Fury. De twee vochten in december 2018 tot een split-draw in een van de meest memorabele zwaargewicht titelgevechten aller tijden.

ZIE OOK >> Deontay Wilder slaat Luis Ortiz knock-out

Beide mannen hebben sindsdien elk twee gevechten gewonnen en beide zijn nu druk bezig voor een rematch in februari. Wilder daagde Fury opnieuw uit nadat hij Ortiz had uitgeschakeld en heeft Fury gereageerd op zijn Twitter. "Wilder maakt echt geen kans tegen mij, ik zal hem deze keer verslaan en de jury zal het beamen. "

Heropleving van zwaargewicht boksen

Sinds het eerste gevecht heeft Fury twee overwinningen op Tom Schwarz en Otto Wallin behaald, terwijl Wilder overwinningen op Ortiz en Dominic Breazeale heeft geboekt. Beide mannen staan ​​aan de top van hun kunnen en beide vertegenwoordigen de heropleving van zwaargewicht boksen.

Als een zwaargewicht titelgevecht tussen Fury en Wilder wordt geboekt voor februari 2020, zoals iedereen verwacht, belooft het een ongelooflijke rematch te worden nadat het paar een jaar geleden vocht voor een split draw in wat velen een episch zwaargewicht titelgevecht aller tijden beschouwen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws