TYSON FURY: 'Op zondag heb ik nog steeds zelfmoordneigingen' Nieuws
Nieuws

TYSON FURY: 'Op zondag heb ik nog steeds zelfmoordneigingen'

TYSON FURY: 'Op zondag heb ik nog steeds zelfmoordneigingen'
TYSON FURY: 'Op zondag heb ik nog steeds zelfmoordneigingen'

Tyson Fury is elke zondag suïcidaal 'het is een heel moeilijke dag voor mij', zegt de bokskampioen.

Vorige week in een artikel van The Independent, gaf de kampioen zwaargewicht boksen toe dat hij zich elke zondag nog steeds "absoluut suïcidaal" voelde en gelooft dat hij "binnen een jaar dood" zal zijn als zijn bokscarrière stopt.

Hij heeft in het verleden toegegeven dat hij eraan dacht zijn eigen leven te nemen. In de aflevering van The Ariel Helwani Show van vandaag bevestigde Fury dat zijn depressieve neigingen hem nog steeds elke zondag treffen. "Ja, elke zondag is moeilijk," bevestigde Fury.

Depressie gevoelens

"Omdat ik een vrije dag heb op een zondag en er geen werk is op een zondag. En het is gewoon heel moeilijk voor mij. Ik ben een workaholic, ik hou ervan om elke dag bezig te zijn. Ik hou van me trainen en ik hou van het in de sportschool bezig te zijn, en als ik er niet in ben, voel ik me down. Ik ben er niet op een zondag in en ik voel me down. Maar wanneer maandagochtend komt, voel ik me weer fantastisch. ”

Ondanks de mentale onrust richt de 31-jarige al zijn aandacht op zijn rematch tegen, Deontay Wilder, op 22 februari. Dury bezweek bijna onder de slagkracht van zijn Amerikaanse tegenstander in hun gevecht van 2018. Fury slaagde er echter in om op wonderbaarlijke wijze te herstellen en zijn weg naar een gelijkspel te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws