Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

De flamboyante Engelse bokser Fury versloeg zaterdag avond in Las Vegas de Duitser, Tom Schwarz. Fury’s overwinning op de eerder ongeslagen Schwarz komt twee weken nadat Anthony Joshua in New York werd verslagen door Andy Ruiz Jr.

Fury onthulde nad het gevecht dat hij op 21 september of 5 oktober opnieuw in New York zal vechten en dat de rematch met Wilder, de WBC-kampioen, zijn prioriteit zal worden voor de eerste helft van 2020. Fury en Wilder vochten afgelopen december en de Amerikaan behield zijn titel in een gelijkspel. Fury voelde dat hij die strijd had gewonnen.

Het grootste gevecht ooit

“Deontay Wilder komt eraan. Dit gevecht moet gebeuren. Er waren drie paarden in de zwaargewicht divisie; nu zijn er twee. Ik heb hem al een keer verslagen, dus ik zal hem opnieuw slaan, en hij krijgt een volledig passende, scherpe Tyson Fury. Het is het grootste gevecht in het wereldkampioenschap en het grootste dat we de komende jaren te zien zullen krijgen. Het wordt niet groter, “zegt Fury.

ZIE OOK>> Tyson Fury snel klaar met Tom Schwartz

“Het zal geweldig zijn om te vechten in New York [voor die tijd]. Ik wilde een paar dingen aan het Amerikaanse publiek laten zien, om mezelf goed voor te stellen. Ik toonde een beetje snelheid, boksvaardigheid, mijn vermogen om te ontwijken en uit de buurt van stoten te blijven en mijn vermogen om te finishen, wat belangrijk is. “

Bekijk ook

Lomachenko vs Campbell: De strijd om de WBA, WBO en WBC titels

Vasyl Lomachenko en Luke Campbell boksen tegen elkaar voor de WBA, WBO en WBC titels.

Kickboks veteraan John Wayne Parr tekent voor bokswedstrijd

John Wayne Parr ook welbekend als JWP zal in november te zien zijn tegen Anthony ...

Hersenoperatie op bokser Maxim Dadashev na brute knock-out (video)

Dat boksen en andere vechtsporten grote risico's met zich mee kunnen dragen bewijst de bokswedstrijd tussen Maxim Dadashev en Subriel Matias afgelopen vrijdagavond.