Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York Nieuws
Nieuws

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York
Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

De flamboyante Engelse bokser Fury versloeg zaterdag avond in Las Vegas de Duitser, Tom Schwarz. Fury's overwinning op de eerder ongeslagen Schwarz komt twee weken nadat Anthony Joshua in New York werd verslagen door Andy Ruiz Jr.

Fury onthulde nad het gevecht dat hij op 21 september of 5 oktober opnieuw in New York zal vechten en dat de rematch met Wilder, de WBC-kampioen, zijn prioriteit zal worden voor de eerste helft van 2020. Fury en Wilder vochten afgelopen december en de Amerikaan behield zijn titel in een gelijkspel. Fury voelde dat hij die strijd had gewonnen.

Het grootste gevecht ooit

"Deontay Wilder komt eraan. Dit gevecht moet gebeuren. Er waren drie paarden in de zwaargewicht divisie; nu zijn er twee. Ik heb hem al een keer verslagen, dus ik zal hem opnieuw slaan, en hij krijgt een volledig passende, scherpe Tyson Fury. Het is het grootste gevecht in het wereldkampioenschap en het grootste dat we de komende jaren te zien zullen krijgen. Het wordt niet groter, "zegt Fury.

ZIE OOK>> Tyson Fury snel klaar met Tom Schwartz

"Het zal geweldig zijn om te vechten in New York [voor die tijd]. Ik wilde een paar dingen aan het Amerikaanse publiek laten zien, om mezelf goed voor te stellen. Ik toonde een beetje snelheid, boksvaardigheid, mijn vermogen om te ontwijken en uit de buurt van stoten te blijven en mijn vermogen om te finishen, wat belangrijk is. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws