Tyson Fury niet fit voor gevecht zaterdag? 'Training ware slijtageslag' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury niet fit voor gevecht zaterdag? 'Training ware slijtageslag'

Tyson Fury niet fit voor gevecht zaterdag? 'Training ware slijtageslag'

Tyson Fury klaagt dat hij zich "absoluut verschrikkelijk" voelt. De slijtage van het trainingskamp in de voorbereiding van zijn gevecht tegen Deontay Wilder op 9 oktober, is hier de oorzaak van.

Zoals altijd heeft WBC-zwaargewichtkampioen Fury getraind met de getalenteerde 21-jarige Amerikaan Jared Anderson. Deze heeft duidelijk de Britse kampioen door de mangel gehaald om hem klaar te maken voor Wilder voor het gevecht in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

,,Ik voel me verschrikkelijk, absoluut verschrikkelijk. Maar als je een trainingskamp van acht weken hebt gedaan en je voelt je fantastisch, dan heb je het niet goed gedaan", zegt Fury tegen de Daily Star. Niet alleen Anderson trant met Fury er zijn nog vier boksers die hem helpen voorbereiden.

Geen excuses

Fury klinkt alsof hij zijn excuses aan het voorbereiden is voor als het niet goed gaat tegen Wilder. En die zich zorgen maakt over het feit dat hij door vijf sparringpartners in in de training wordt afgemat. Toch houdt de Brit de moed er in.

,,Als je je lichaam acht weken lang twee keer per dag, zes dagen per week traint, in stukken geslagen wordt in het sparren door vier of vijf verschillende jongens tegelijk, als je je goed voelt, dan ben je een bionisch mens", aldus Fury.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws