TYSON FURY: 'Niemand kan mij verslaan in het boksen'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TYSON FURY: ‘Niemand kan mij verslaan in het boksen’

TYSON FURY: ‘Niemand kan mij verslaan in het boksen’

TYSON FURY: 'Niemand kan mij verslaan in het boksen'

WBC-kampioen Tyson Fury gelooft dat hij onaantastbaar is in de zwaargewicht boks divisie. Hij is van plan de divisie op te ruimen voordat hij aan pensioen denkt.

“Ik speel zo lang in dit spel als ik wil, er is niets dat me kan raken”, vertelde Fury aan ESPN’s Max Kellerman. “We hebben al gezien dat de gevaarlijkste zwaargewicht, Wilder, een keer moest buigen en vervolgens op brute wijze werd uitgeschakeld.”

Fury is zo zeker van zijn zaak dat hij niet te verslaan is en dat Wilder de grootste horde tot nu toe was; “Ik heb altijd gezegd dat als ik voorbij Deontay Wilder kan komen, het lang zal duren voordat er iemand anders in de buurt kan komen. “

Niemand kan mij verslaan

Er staat heeft een gecontracteerde trilogie wedstrijd met de oude rivaal Deontay Wilder gepland voor Fury, voorlopig voor 19 december. Voordat een geplande serie van twee gevechten met WBA Super, WBO en IBF-titelhouder Anthony Joshua in 2021 begint.

“Het enige waar ik me nu op concentreer, is voor de derde keer vechten tegen Deontay Wilder en dat gevecht winnen omdat ik nooit voorbij een tegenstander kijk, en vooral niet zo gevaarlijk als Deontay Wilder”, zei Fury.

Bekijk ook

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan

UFC-vechter blijkt superheld! Redt man van de dood

De UFC-vechter lijkt zo langzamerhand de status van Superheld te krijgen.

Samurai zwaard trucje gaat fout! ‘Mijn vingers’ (video)

Dronken proberen een trucje uit te halen is niet aan te raden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page