Tyson Fury: McGregor vs. Mayweather rematch goed voor het boksen Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: McGregor vs. Mayweather rematch goed voor het boksen

Tyson Fury: McGregor vs. Mayweather rematch goed voor het boksen

Bokskampioen Tyson Fury zou graag een rematch zien tussen Floyd Mayweather Jr. en Conor McGregor, dit zou goed voor het boksen zijn.

Nadat McGregor afgelopen zaterdag de fans verbaasde met zijn winst tegen Donald Cerrone op UFC 246, willen de meeste MMA-fans dat de Ier binnen de UFC vecht. Bokskampioen Fury denkt daar echter anders over en denkt dat een rematch geweldig zou zijn voor boksen als geheel.

Floyd Mayweather vs. Conor McGregor was een van de meest lucratieve bokswedstrijden aller tijden, maar niet iedereen heeft haast om een ​​rematch te zien. Maar toch Fury gelooft dat McGregor ‘redelijk goed’ presteerde tegen Mayweather en gelooft dat de McGregor in een rematch wel eens een goede kans zou kunnen maken om te winnen.

Goed voor de sport

"Ik vind het geweldig voor boksen en geweldig voor vechtsporten, als hij een bokser wil worden, als hij wil boksen, doe het dan. Als McGregor tegen Pacquiao of Mayweather vecht, ontstaat er een grote show in Las Vegas. Ik denk dat het heel, heel goed is voor sport in het algemeen," zei Fury.

Na zijn bokswedstrijd tegen Mayweather in 2017 ontving Mcgregor veel bijval, grote namen uit het boksen uitte hun enthousiasme over de prestaties van de Ier. Toch kan het wel even duren voor hij weer gaat boksen. Het is echter waarschijnlijker dat McGregor tegen Jorge Masvidal of een rematch aangaat met Khabib Nurmagomedov voor om zijn wereldtitels terug te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws