Tyson Fury lacht Anthony Joshua uit, 'allemaal gebakken lucht'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury lacht Anthony Joshua uit, ‘allemaal gebakken lucht’

Tyson Fury lacht Anthony Joshua uit, ‘allemaal gebakken lucht’

Tyson Fury lacht Anthony Joshua uit, 'allemaal gebakken lucht'

Tyson Fury beschuldigt Anthony Joshua ervan uit zijn nek te praten, over zijn te gebruiken tactiek tijdens hun zwaargewicht gevecht. Joshua zei onlangs dat hij het hoofd van Fury van zijn romp zal slaan.

Als het aan Anthony Joshua ligt dan maakt hij korte metten met Tyson Fury. Beide Britten staan dit jaar gepland voor twee titelgevechten. Vooruitlopend hierop vliegen beide boksers elkaar in de haren.

Kop er af slaan

,,Joshua zei onlangs dat hij “mijn hoofd eraf zal slaan” als hij het heeft over zijn tactiek voor ons gevecht”, zei Fury tegen FOX. ,,Het is een mooie quote, maar het zegt niets, het is allemaal gebakken lucht.”

,,Mensen zeggen veel dingen en ze staan ​​er niet achter, dus we zullen zien. Ik heb hem (Joshua) nog nooit iemands hoofd er af zien slaan in al zijn 22 gevechten. Echt dom als je het nog nooit hebt gedaan maar er wel mee dreigt.”

Verbod

Wanneer een eerst gevecht tussen Joshua en Fury plaats zal vinden is nog niet duidelijk. Met de huidige coronapandemie is er nog meer druk ontstaan. De Engelse overheid heeft alle boksevenementen voor januari verboden. Hoe het zich daarna ontwikkeld is nog niet duidelijk.

🔽 LEES OOK 🔽

,,We zullen zien of hij het lef heeft om het te proberen als ik voor hem in de ring sta. Hij heeft een probleem met zelfvertrouwen; hij komt uit twee wankele optredens. Het momentum is bij mij en ik geloof gewoon dat ik hem vroeg, heel vroeg uitschakel. Misschien zelfs een ronde, twee rondes”, Aldus Tyson

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page