Tyson Fury krijgt hulp van Brits zwaargewicht in voorbereiding op Whyte gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury krijgt hulp van Brits zwaargewicht in voorbereiding op Whyte gevecht

Tyson Fury krijgt hulp van Brits zwaargewicht in voorbereiding op Whyte gevecht

Tyson Fury heeft de hulp ingeroepen van David Adeleye om te sparren terwijl hij zich voorbereidt om tegen Dillian Whyte te vechten. Het aanstormende Britse zwaargewicht werd ook al opgeroepen voor Fury's rematch in 2020 met Deontay Wilder. Deze eindigde in een overwinning in de zevende ronde.

Terwijl de Gypsy King zich voorbereidt op zijn terugkeer op 23 april, heeft hij opnieuw Adeleye binnengehaald die 1,80 meter lang is zoals Whyte. Fury onthulde eerder dat het Amerikaanse talent Jared Anderson, 22, en Anthony Joshua's oude sparringpartner Martin Bakole, 28, zich zich ook bij hem voegen.

Met pensioen

Fury heeft beloofd geen middel onbeproefd te laten voor zijn trainingskamp, ​​waarvan hij beweert dat het zijn laatste zal zijn voordat hij met pensioen gaat. Wat gesteund door zijn promotor Frank Warren. Als Tyson besluit om dat te doen, dan is dat zijn keuze en we zullen hem van harte steunen."

,,Het laatste wat ik wil is dat hij in de ring komt als zijn geest en hart er niet in zijn. Als ze er niet in zitten, dan zou hij niet in de ring moeten staan; het is een gevaarlijke plek.Hij is heel, heel rijk, hij heeft alles
gedaan wat van hem is gevraagd en het is zijn keuze, zoals ik al zei."

,,Als hij door wil gaan, zijn er een aantal geweldige gevechten met hem te maken, maar als hij het niet wil doen, ben ik voor 100 procent met hem", aldus Warren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws