Tyson Fury in 'shock' over eigen fysieke transformatie, ga boksen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury in ‘shock’ over eigen fysieke transformatie, ga boksen

Tyson Fury in ‘shock’ over eigen fysieke transformatie, ga boksen

Tyson Fury: Geschokt over eigen fysieke transformatie, 'ga vooral boksen'
Fotos: Instagram Fury

Dat boksen goed voor lijf en leden is bewijst Bokskampioen Tyson Fury, die in een jaar transformeerde van een dikke pudding in een strak getraind atleet. Het ongelooflijke gewichtsverlies heeft iedereen geschokt, inclusief de man zelf.

Fury heeft een foto op Twitter gedeeld vanuit zijn trainingskamp bij Big Bear in de VS, waarop ook de Britse bokser Lawrence Okolie te zien is. Tyson Fury lijkt in ongelooflijke vorm als de tijd nadert voor zijn gevecht tegen Deontay Wilder.

De zigeunerkoning heeft meer dan een tiende in gewicht verloren terwijl hij aftelt en hij Deontay Wilder uitdaagt voor de zwaargewicht wereldtitel van de WBC. Na zijn verbluffende overwinning tegen Wladimir Klitschko in november 2015, gaf Fury toe dat hij leed aan geestelijke gezondheidsproblemen, waardoor zijn gewicht aanzienlijk toenam.

Van het toneel verdwenen

Twee mislukte drugtests, eenmaal voor cocaïne, zagen de nieuw gekroonde WBA, WBO en IBF kampioen helemaal verdwijnen uit het boksen. Maar sinds Fury vorig jaar zijn comeback aankondigde, heeft de zigeunerkoning zijn lichaam aangescherpt.

Een foto die hij had genomen van de eerste stap van zijn comeback naast bokslegende Ricky Hatton, laat zien hoe ongelooflijk zijn transformatie is. Tyson zegt dat hij het moeilijk vindt om het onder woorden te brengen hoe het voelt dat hij zijn gewichtsverlies voor elkaar heeft gekregen en terugkeert naar de boksring.

Blijf boksen

Fury schreef onder de foto: “Woorden kunnen niet uitdrukken hoe ik me voel! Wat een verschil maakt een jaar. “Ga alsjeblieft elke dag boksen!”

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page