TYSON FURY: 'Ik vecht tot ik 40 ben, niet veel anders te doen' Nieuws
Nieuws

TYSON FURY: 'Ik vecht tot ik 40 ben, niet veel anders te doen'

TYSON FURY: 'Ik vecht tot ik 40 ben, niet veel anders te doen'
TYSON FURY: 'Ik vecht tot ik 40 ben, niet veel anders te doen'

Bokskampioen Tyson Fury zegt dat hij van plan is te vechten tot hij 40 is

De zwaargewicht titelhouder verandert nogal eens van gedachten over zijn bokscarrière. We weten dat WBC-zwaargewichtkampioen Tyson Fury behoorlijk grillig was bij het bespreken van de toekomst van zijn bokscarrière in het verleden.

Wel niet, wel niet

Tyson zei een aantal keer dat hij met pensioen wilde gaan, maar zaterdag vertelde de 31-jarige bokser tegen ESPN dat hij geen plannen heeft om te stoppen en zegt dat hij wil vechten tot de leeftijd van 40 jaar.

"Ik ga vechten tot ik 40 jaar oud ben", vertelde hij donderdag aan ESPN. "Ik heb erover nagedacht en er is sowieso niet veel anders te doen. Dus ja, ik kan net zo goed blijven vechten. Ik zie niemand die me toch kan uitdagen. "

De beste verslagen

"Ik heb zojuist de beste die er is gevochten, de zwaarste tegenstander die er is Deontay Wilder, en we hebben allemaal gezien wat er de laatste keer met hem is gebeurd. "

Het is nog geen twee maanden geleden dat Fury werd geciteerd omdat hij bijna klaar was om zijn koffers in te pakken en er een eind aan te breien, maar hij is nu dus blijkbaar van gedachten veranderd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws