TYSON FURY: 'Ik sla Deontay Wilder nog een keer knock-out' Nieuws
Nieuws

TYSON FURY: 'Ik sla Deontay Wilder nog een keer knock-out'

TYSON FURY: 'Ik sla Deontay Wilder nog een keer knock-out'
TYSON FURY: 'Ik sla Deontay Wilder nog een keer knock-out'

Een derde gevecht tussen Tyson Fury en Deontay Wilder is inmiddels in gang gezet en Fury is er zeker van, Wilder gaat nog een keer neer.

WBC zwaargewicht kampioen Tyson Fury besteedt geen aandacht aan enkele van de recente verklaringen van Deontay Wilder, die beweert dat zijn kleding een rol speelde in de uitkomst van de rematch van vorige maand. Wilder zegt dat zijn kostuum meer dan 40 pond woog en zijn benen verzwakte tegen de tijd dat hij alle uitrusting uitdeed.

Fury stopte Wilder in zeven rondes om de WBC-wereldtitel te veroveren op de MGM Grand in Las Vegas. Wilder heeft sindsdien een contractuele clausule uitgeoefend voor een onmiddellijk trilogie gevecht. De derde en alles beslissende wedstrijd is gepland voor 18 juli in de MGM Grand.

Stop met die smoesjes

Fury is de smoesjes van Wilder zat en zegt: "Bij mij als ik geblesseerd ben of wat het probleem ook is, het is als: 'Oké, de prestaties waren niet geweldig, maar ik ga door en ga door.' Ik versla hem de eerste keer, versla hem de tweede keer, ik zal hem zeker de derde keer verslaan.

"Ik kan begrijpen waar hij vandaan komt, in de geest van elke vechter moet er een reden zijn waarom hij heeft verloren. Het kan nooit het simpele feit zijn van: 'Ik was niet goed genoeg en ik verloor van een betere vechter. ' Het moet altijd zo zijn, 'het kamp was verkeerd, het was de fout van de trainer, het was mijn pak, het was mijn teen. Maar de derde keer gaat hij knock-out, geen excuses meer. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws