TYSON FURY: 'Ik ga door Anthony Joshua heen als een botermes' Boks Nieuws
Boks Nieuws

TYSON FURY: 'Ik ga door Anthony Joshua heen als een botermes'

TYSON FURY: 'Ik ga door Anthony Joshua heen als een botermes'
TYSON FURY: 'Ik ga door Anthony Joshua heen als een botermes'

Bokskampioen Tyson Fury zet de boel weer even op spanning als het gaat om zijn geplande gevecht tegen collega kampioen Anthony Joshua.

Fury zegt dat hij geen enkele moeite zal hebben met Joshua en beweert dat het gevecht niet zal plaatsvinden omdat zijn rivaal en zijn promotor 'weten dat ik door hem heen ga als een heet mes door boter'. Dus zulle zij het gevecht niet laten gebeuren.

Carl Froch onthulde de uitspraak van Fury afgelopen weekend op zijn Podcast. Froch zei op zijn podcast: "Ik heb iets op mijn Insta-verhaal gezet. Het was een foto van AJ en Fury die tegenover elkaar staan ​​met een tikkende klok erboven. Ik heb een bericht in mijn directe inbox ontvangen van Tyson Fury."

Heftige reactie

'Hij zei: "Het gevecht zal niet gebeuren, de man is een schijtbak. Hij en zijn promotor weten dat ik door hem heen ga als een heet mes door boter," aldus Fury. 'Dus dat is Fury's reactie op het feit dat ik een foto van hen twee tegenover elkaar heb gezet,' zegt Froch.

Joshua aan de andere kant zegt geen angst the hebben voor een gevecht met Fury. "Ik heb veel respect voor de man, hij is een goede familieman en een goede vechter. De eerste zes ronden, denk ik, dan weet ik dat ik hem dan ga uitschakelen,' zei hij. Ik heb een kortere carrière gehad, dus ik ben frisser."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws