TYSON FURY: 'Ik ga door Anthony Joshua heen als een botermes'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TYSON FURY: ‘Ik ga door Anthony Joshua heen als een botermes’

TYSON FURY: ‘Ik ga door Anthony Joshua heen als een botermes’

TYSON FURY: 'Ik ga door Anthony Joshua heen als een mes door boter'

Bokskampioen Tyson Fury zet de boel weer even op spanning als het gaat om zijn geplande gevecht tegen collega kampioen Anthony Joshua.

Fury zegt dat hij geen enkele moeite zal hebben met Joshua en beweert dat het gevecht niet zal plaatsvinden omdat zijn rivaal en zijn promotor ‘weten dat ik door hem heen ga als een heet mes door boter’. Dus zulle zij het gevecht niet laten gebeuren.

Carl Froch onthulde de uitspraak van Fury afgelopen weekend op zijn Podcast. Froch zei op zijn podcast: “Ik heb iets op mijn Insta-verhaal gezet. Het was een foto van AJ en Fury die tegenover elkaar staan ​​met een tikkende klok erboven. Ik heb een bericht in mijn directe inbox ontvangen van Tyson Fury.”

Heftige reactie

‘Hij zei: “Het gevecht zal niet gebeuren, de man is een schijtbak. Hij en zijn promotor weten dat ik door hem heen ga als een heet mes door boter,” aldus Fury. ‘Dus dat is Fury’s reactie op het feit dat ik een foto van hen twee tegenover elkaar heb gezet,’ zegt Froch.

Joshua aan de andere kant zegt geen angst the hebben voor een gevecht met Fury. “Ik heb veel respect voor de man, hij is een goede familieman en een goede vechter. De eerste zes ronden, denk ik, dan weet ik dat ik hem dan ga uitschakelen,’ zei hij. Ik heb een kortere carrière gehad, dus ik ben frisser.”

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page