Tyson Fury heeft onheilspellende boodschap voor Anthony Joshua (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury heeft onheilspellende boodschap voor Anthony Joshua (video)

Tyson Fury heeft onheilspellende boodschap voor Anthony Joshua (video)
Tyson Fury heeft onheilspellende boodschap voor Anthony Joshua (video)

Tyson Fury is klaar voor Anthony Joshua. Vrijwel direct na de winst van zijn landgenoot op Kubrat Pulev, stuurde Fury een boodschap uit aan de kampioen.

Anthony Joshua zette Kubrat Pulev op zijn in The SSE Arena in Londen gisteravond. De Brit verdedigde met succes zijn WBA, IBF, WBO en IBO-zwaargewicht titels verdedigde, sloeg de Bulgaar in de negende ronde knock-out.

Tyson Fury stuurde een bericht naar Joshua kort nadat deze de knock-out overwinning op Kubrat Pulev had gescoord. ,,Anthony Joshua, het is een kwestie van tijd … Ik zal je mishandelen zoals ik Deontay Wilder 2/3 rondes deed. Laten we het doen", aldus Fury onderschrift bij de video.

Grootste gevecht ooit

Het was al bekend dat indien Joshua er in zou slagen om Pulev te verslaan. Er twee gevechten geboekt gaan worden voor 2021 tegen Tyson Fury. Manager Eddie Hearn die de belangen van Joshua vertegenwoordigd maakte direct na de wedstrijd tegen Pulev duidelijk dat de contracten snel getekend kunnen worden.

Fury heeft er wel zin in aan de reactie van de 'Gypsy King' te zien. Een gevecht tussen Joshua en Fury zal naar verwachting de grootste clash tussen twee Britten zijn in de geschiedenis van de bokssport in het land

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws