'Tyson Fury geeft WBC-titel op om gevecht te ontlopen'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Tyson Fury geeft WBC-titel op om gevecht te ontlopen’

‘Tyson Fury geeft WBC-titel op om gevecht te ontlopen’

'Tyson Fury geeft WBC-titel op om gevecht te ontlopen': Promotor overtuigd

Eddie Hearn gelooft dat er een kans is dat Tyson Fury zijn WBC-zwaargewicht titel op zal geven. Dit in plaats van deze te verdedigen tegen zijn verplichte uitdager Dillian Whyte.

Promotor Hearn zegt dat hij heeft gemerkt dat Fury en diens promotor helemaal niet over Whyte praten. Hearn heeft het gevoel dat ze eraan zouden denken om de WBC-riem op te geven.

Met het geld dat Fury kan verdienen in de strijd tegen de winnaar van Anthony Joshua tegen Oleksandr Usyk. Is er weinig reden voor hem om het op te nemen tegen Whyte. Dat is een onnodige hindernis.

Noodzakelijk kwaad

Hoewel dat Hearn blij zou moeten maken, omdat Whyte in een positie zou zijn om te vechten voor de vrijgekomen WBC-titel. Hij wil dat Whyte tegen Fury vecht, omdat hij denkt dat het een kolossaal mega gevecht in Engeland zou worden. Whyte moet tegen Fury vechten.

Als Whyte wordt verheven tot WBC-kampioen buiten de ring, zal hij worden gezien als een namaak kampioen en zal hij nooit worden gerespecteerd. Fury en zijn promotors bij Top Rank hebben niet gezegd dat ze van plan zijn de WBC-titel vacant te stellen, maar het lijkt erop dat ze in die richting gaan.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page