Tyson Fury gebruikte slimme truc om Deontay Wilder te verslaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury gebruikte slimme truc om Deontay Wilder te verslaan

Tyson Fury gebruikte slimme truc om Deontay Wilder te verslaan

De overwinning van Tyson Fury op Deontay Wilder is voor sommige reden tot het bedenken van complot theorieën.

Tyson Fury zou Deontay Wilder naar verluidt hebben laten misleiden door hem te denken dat hij in slechte staat verkeerde voor hun rematch, door 16 glazen water te drinken voor de weging. SunSport meld dat Fury’s zijn nieuwe trainingsteam ervoor zorgde dat de bokser een grote hoeveelheid water dronk om zwaarder te wegen.

Vechters uitdrogen zichzelf vaak uit in een poging om een ​​lager gewicht binnen de divisie te bereiken. Het drinken van een grote hoeveelheid vloeistof heeft echter het tegenovergestelde effect en zorgt ervoor dat vechters omvangrijker zijn. Het gewicht was gemakkelijk ’s nachts weg te werken, zodat Fury er tijdens de wedstrijd fit uitzag.

Geknoeid met bokshandschoenen

Boze tongen beweren dat het water trucje niet alleen het geheime wapen was om Wilder te verslaan. Er werd via social media geopperd dat de bokshandschoenen van Fury bewerkt zouden zijn, zo zou het binnenwerk zijn uitgedund om de stoten harder aan te laten komen.

Tyson Fury’s cutman Jacob ‘Stitch’ Duran heeft de sabotage geruchten de grond in geboord. “Ik zal je de feiten geven, de Nevada State Athletic Commission is een van de beste commissies ter wereld”, zei hij. “Ze behandelen de handschoenen tot het tijd is om ze aan te trekken. Er werd helemaal niet geknoeid. Ik was erbij. Het is gewoon een grote leugen. “

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page