Tyson Fury favoriet in boks rematch met Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

Tyson Fury favoriet in boks rematch met Deontay Wilder

Tyson Fury favoriet in boks rematch met Deontay Wilder
Tyson Fury favoriet in boks rematch met Deontay Wilder

Zaterdag 22 Februari is de rematch tussen Deontay Wilder en Tyson Fury de vraag rijst wie pakt de winst?

Over het feit dat Fury met de winst naar huis gaat lijken de boks fans het bijna unaniem eens, ook experts voorspellen een winst voor de Gypsy King uit Engeland, maar het zal geen makkelijke pot worden voor Fury.

Fury die zelf ook heilig gelooft in een knock-out overwinning houdt er een aantal praten trainingsmethodes op na. Zo verklaarde hij minimaal 7 keer per dag te masturberen, en om zijn kaak knock-out bestendig te maken bevredigd hij zijn vrouw meerdere keren per dag oraal.

De handen beslissen

Of het daar aan zal liggen dat Fury de winst zal pakken valt te bezien, hij is ongeslagen in 29 bokswedstrijden met 1 gelijkspel tegen Wilder. Laatst genoemde is ook geen horde die je makkelijk neemt, hij heeft 42 gewonnen partijen. Beiden zijn kampioen in meerdere organisaties.

Komend weekend zal blijken wie zich de kampioen der bokskampioenen mag noemen. Vooralsnog ligt het voordeel bij Fury als het om de publieke opinie gaat, wie heeft u als favoriet?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws