Tyson Fury en Deontay Wilder treffen elkaar eerder dan verwacht Nieuws
Nieuws

Tyson Fury en Deontay Wilder treffen elkaar eerder dan verwacht

Tyson Fury en Deontay Wilder treffen elkaar eerder dan verwacht
Tyson Fury en Deontay Wilder treffen elkaar eerder dan verwacht

Tyson Fury en Deontay Wilder zouden klaar kunnen zijn voor een trilogie-gevecht na hun rematch.

Ze zien er naar uit om elkaar in de ring weer te ontmoeten in het nieuwe jaar. Wilder's co-promotor Bob Arum vindt dat er een derde groot gevecht op de markt moet komen, na de geplande rematch tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz.

Fury gaat volgend weekend in Las Vegas de ring in tegen Tom Schwarz, een gevecht waar hij hoge verwachtingen van heeft. Tegen World Boxing News zei Arum: "Wilder v Fury II gaat gebeuren, het zal een geweldig gevecht zijn. Het eerste gevecht was geweldig, dit gevecht zal nog beter worden. "

Grote gevechten

Antwoordend op de vraag naar een trilogie gevecht, Arum toegevoegd: "Ja, ik kan u verzekeren van ja. "We hebben geweldige trilogieën gehad in het verleden. Ali v Frazier. Ali v Norton. Het waren allemaal trilogieën, geen vier gevechten.

ZIE OOK>> Tyson Fury treft onbekende Duitser Tom Schwarz

"De percentages zullen veranderen, omdat de winnaar meer zou krijgen op dat derde gevecht dan de verliezer. Het is allemaal gebaseerd op wie het tweede gevecht wint. Want driemaal is scheepsrecht en zal bepalen wie de echte zwaargewicht kampioen is. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws