Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury en Anthony Joshua mondeling akkoord voor gevecht in mei of juni 2021

Tyson Fury en Anthony Joshua mondeling akkoord voor gevecht in mei of juni 2021

Tyson Fury en Anthony Joshua mondeling akkoord voor gevecht in mei of juni 2021

Een zwaargewicht bokswedstrijd tussen supersterren Tyson Fury en Anthony Joshua is mondeling overeengekomen en beoogd voor 2021.

De twee topboksers Tyson Fury en Anthony Joshua zijn momenteel de twee beste zwaargewichten in de sport. En het lag al in de lijn der verwachting dat beide Britten elkaar in de ring zouden gaan ontmoetten.

Volgens Mike Coppinger van The Athletic is er mondeling overeenstemming bereikt. De bokswedstrijd tussen Fury en Joshua zal plaatsvinden in mei of juni 2021. Promotor en manager van Anthony Joshua, Eddie Hearn zegt dat er slechts kleine problemen zijn, die moeten worden opgelost voordat het officieel is.

Lange onderhandelingen

Vaak duren deze onderhandelingen in het boksen bij grote namenals Fury en Joshua lang. Maar in dit geval lijkt het erop dat zowel Fury als Joshua het met elkaar eens zijn. En beiden het gevecht binnenkort officieel willen maken.

Fury en Joshua zal een van de grootste gevechten de geschiedenis van het boksen zijn. Fury (30-0-1) heeft nog nooit verloren in zijn carrière. Joshua wreekte zijn enige nederlaag in zijn carrière tegen Andy Ruiz Jr. En versloeg eerder deze maand Kubrat Pulev.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page