Tyson Fury en Anthony Joshua mondeling akkoord voor gevecht in mei of juni 2021 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury en Anthony Joshua mondeling akkoord voor gevecht in mei of juni 2021

Tyson Fury en Anthony Joshua mondeling akkoord voor gevecht in mei of juni 2021
Tyson Fury en Anthony Joshua mondeling akkoord voor gevecht in mei of juni 2021

Een zwaargewicht bokswedstrijd tussen supersterren Tyson Fury en Anthony Joshua is mondeling overeengekomen en beoogd voor 2021.

De twee topboksers Tyson Fury en Anthony Joshua zijn momenteel de twee beste zwaargewichten in de sport. En het lag al in de lijn der verwachting dat beide Britten elkaar in de ring zouden gaan ontmoetten.

Volgens Mike Coppinger van The Athletic is er mondeling overeenstemming bereikt. De bokswedstrijd tussen Fury en Joshua zal plaatsvinden in mei of juni 2021. Promotor en manager van Anthony Joshua, Eddie Hearn zegt dat er slechts kleine problemen zijn, die moeten worden opgelost voordat het officieel is.

Lange onderhandelingen

Vaak duren deze onderhandelingen in het boksen bij grote namenals Fury en Joshua lang. Maar in dit geval lijkt het erop dat zowel Fury als Joshua het met elkaar eens zijn. En beiden het gevecht binnenkort officieel willen maken.

Fury en Joshua zal een van de grootste gevechten de geschiedenis van het boksen zijn. Fury (30-0-1) heeft nog nooit verloren in zijn carrière. Joshua wreekte zijn enige nederlaag in zijn carrière tegen Andy Ruiz Jr. En versloeg eerder deze maand Kubrat Pulev.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws