TYSON FURY: 'Deontay Wilder is de gevaarlijkste bokser ooit'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TYSON FURY: ‘Deontay Wilder is de gevaarlijkste bokser ooit’

TYSON FURY: ‘Deontay Wilder is de gevaarlijkste bokser ooit’

TYSON FURY: 'Deontay Wilder is de gevaarlijkste tegenstander'

Hij is er van overtuigd, bokskampioen Tyson Fury. Deontay Wilder is de meest gevaarlijke tegenstander in de zwaargewicht divisie.

“We hebben bijna al gezien dat de gevaarlijkste zwaargewicht die er is, Deontay Wilder. Ik verloor de eerste keer, en toen werd hij bruut door mij uitgeschakeld in het tweede gevecht. Ik heb altijd gezegd dat als ik voorbij Deontay Wilder kan komen, het lang zal duren voordat er iemand anders in de buurt kan komen, ” zegt Fury.

Niet alleen Wilder heeft het respect van Fury hij zegt: “Wilder is voor mij altijd de gevaarlijkste tegenstander in de divisie geweest, behalve Wladimir Klitschko zelf. Over de rest van die jongens maak ik me niet al te veel zorgen. “

Anthony Joshua

“Om eerlijk te zijn, het maakt niet uit wie je verslaat of wat je verslaat, er zal altijd wel iemand anders komen. Kijk hoeveel titelverdedigingen Wladimir Klitschko had, maar er komen altijd mensen achter je aan. Fury staat gepland om tegen Anthony Joshua te vechten in 2021. Maar heeft nog 1 prio staan.

“Het enige waar ik me nu op concentreer, is voor de derde keer vechten tegen Deontay Wilder en dat gevecht winnen omdat ik nooit voorbij een tegenstander kijk, en vooral niet zo gevaarlijk als Deontay Wilder. Hij heeft het grootste respect nodig, want hij is een groot kampioen en hij is een van de meest felle boksers in de sport.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page