Tyson Fury daagt lokale bokser uit! 'De titel is van mij'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury daagt lokale bokser uit! ‘De titel is van mij’

Tyson Fury daagt lokale bokser uit! ‘De titel is van mij’

Tyson Fury daagt lokale bokser uit! 'De titel is van mij'

Tyson Fury heeft opgeroepen tot een gevecht met lokale bokser Chris Healey. Boksicoon Fury heeft zijn zinnen gezet op de Central Area zwaargewicht titel. De enige die ontbreekt in zijn collectie.

De Britse Fury heeft elke titel gewonnen die een Brits zwaargewicht als professional kan behalen in zijn 33 gevechten, behalve die van Healey. Fury is momenteel de wereldkampioen bij de WBC en heeft de andere drie grote titels in bezit gehad. Waarvan hij werd gestript tijdens zijn lange afwezigheid na zijn overwinning in 2015 op Wladimir Klitschko.

In een Instagram-video vertelde Fury fans dat hij “aan het nadenken was voer iets wat ontbrak”, voordat hij zijn tirade begon over waarom hij wil vechten voor de Britse titel voor beginners. “Ik heb elke titel in het boksen gewonnen, op één na. Die titel is het zwaargewicht kampioenschap in de Central Area van Groot-Brittannië.

Geen partij

In een Instagram-video vertelde Fury fans dat hij “net aan het nadenken was”, voordat hij zijn tirade begon over waarom hij wil vechten voor de Britse titel voor beginners. “Ik heb elke riem in het boksen gewonnen, op één riem na, en die riem is het zwaargewichtkampioenschap in de Central Area van Groot-Brittannië.

Daarvoor had Healey slechts acht keer gewonnen. Hij heeft sindsdien vier keer gevochten en elke keer verloren, inclusief knock-out nederlagen tegen David Adeleye, die plaatsvond op Fury’s undercard in het Wembley Stadium, en Fabio Wardley.

Healey heeft nog niet rechtstreeks gereageerd op Fury’s oproep, maar logde wel in op zijn anders inactieve Twitter-account om een ​​bericht leuk te vinden van managementbedrijf Maree Boxing. Deze zijn bereid het gevecht op een aanstaande event te zetten. “Ik heb twee Central Area-titels op onze show op 22 oktober in Oldham”, twitterden de organisatie. “Blij om Tyson Fury tegen Chris Healey te pushen voor de Central Area.”

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens gevecht

Paniek! Vechter stort in tijdens gevecht (video)

Hij stond wankelend voor de scheids

Badr Hari: 'Kickboksen is beter dan andere vechtsporten'

Badr Hari: ‘Kickboksen is beter dan andere vechtsporten’

De topatleet is bekend om zijn krachtige stoten en technieken

Eng! Borstkast sterkste man ontploft bijna in recordpoging

Eng! Borstkast sterkste man ontploft bijna in recordpoging (video)

Het optillen van een ronde steen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page