Tyson Fury bevestigt dat hij tegen Dillian Whyte vecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury bevestigt dat hij tegen Dillian Whyte vecht

Tyson Fury bevestigt dat hij tegen Dillian Whyte vecht

Tyson Fury, WBC-zwaargewicht kampioen gaf zijn verplichte uitdager Dillian Whyte een hint van wat hem te wachten staat. Door deze te vertellen dat hij "wordt vernietigd" wanneer ze elkaar in maart of april ontmoeten voor hun gevecht.

Sinds oktober vorig jaar lijkt Fury te zijn gestegen tot bijna 136 kilo. Het is onwaarschijnlijk dat hij al dat gewicht zal verliezen tegen de tijd dat hij in april voor Whyte staat. Als Fury dat gewicht er in april niet af haalt, is de voorspelling dat er een nieuwe zwaargewicht kampioen zal zijn in de vorm van Whyte.

Het is geen zekerheid dat Fury dit gevecht zal winnen omdat hij slecht presteert. De Britse bokskoning kreeg flink van langs van Deontay Wilder in hun laatste gevecht. Zeggen dat Fury geluk had dat hij in de vierde ronde niet door Deontay werd uitgeschakeld, is een understatement.

90 miljoen

,,Ik kan niet wachten om Whyte's gezicht in te slaan", zei Fury vandaag tegen Sky. ,,Ik zal hem de beste pak slaag geven die hij ooit heeft gehad. Waarom, hard trainen! Hii wordt vernietigd. Joshua en Eddie Hearn zijn de slechtste zakenlieden in de geschiedenis vandaag verloren ze 90 miljoen dollar."

De zwaargewicht koning heeft gesproken, zei promotor Frank Warren over Fury's betoog tegen Sky. Er was hoop onder de boksfans dat Fury en Oleksandr Usyk elkaar zouden treffen voor het onbetwiste kampioenschap. Maar voormalig IBF-, WBA- & WBO-kampioen Joshua weigert op zij te stappen, zelfs na een aanbod van 15 miljoen pond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws