Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyson Fury bereid om tegen Jarrell Miller te boksen

Tyson Fury bereid om tegen Jarrell Miller te boksen

Tyson Fury bereid om tegen Jarrell Miller te boksen

Tyson Fury weet wel tegen wie hij wil boksen om te bewijzen dat hij de beste is.

Er lijkt echt een kans te zijn dat Jarrell Miller, die momenteel nog steeds is geschorst wegens het niet halen van meer dan één drugstests voorafgaand aan zijn uiteindelijk afgelaste gevecht met Anthony Joshua, dit jaar opnieuw aan een groot gevecht zal deelnemen.

Het is verbazingwekkend dat mensen die vinden dat de ongeslagen New Yorker bekend als “Big Baby” veel strenger gestraft moet worden dan hij, promotor Frank Warren heeft gezegd dat de strijd in oktober kan plaatsvinden in Fury’s geplande volgende gevecht, dat in New wordt gehouden. Nu heeft Fury zelf gezegd dat hij “geen probleem” zou hebben om met Miller te vechten.

Geen zorgen

“Ik sta open voor de strijd tegen Jarrell Miller geen probleem, ik heb geen problemen met hem te doen wat hij wil doen in zijn leven,” zei Fury. “Als hij de behoefte voelt dat hij moet …… doen wat hij moet doen, dat zijn mijn zorgen niet, mijn zorg is boksen en winnen, niet wat de ander zichzelf gaat aandoen.

Dus Jarrell Miller is een optie, hij is hoog gewaardeerd. Hij is de hoogst beschikbare tegenstander, hij is nummer drie in Amerika, achter Ruiz en Wilder en hij is populair vanwege al het schandaal om hem heen. Luister, ik zou zeker openstaan ​​voor onderhandelingen met Big Baby. ‘

Bekijk ook

Jeugdtalenten in actie tijdens Eindhoven Box Cup

De talentenploeg van The Golden Gloves Eindhoven krijgen ook dit jaar weer een podium tijdens de Junior Eindhoven Box Cup.

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Titel ontnomen: Nederlandse Boksbond stelt Nouchka Fontijn in gelijk

Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond is nog altijd vol verbazing over het besluit van de jury, die na het beroep van haar tegenstander Lauren Price (25) de titel afpakt van Nouchka Fontijn.