Tyson Fury: Als Joshua, Ruiz niet kan verslaan moet hij met pensioen gaan Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: Als Joshua, Ruiz niet kan verslaan moet hij met pensioen gaan

Tyson Fury: Als Joshua, Ruiz niet kan verslaan moet hij met pensioen gaan
Tyson Fury: Als Joshua, Ruiz niet kan verslaan moet hij met pensioen gaan

Bokslegende Tyson Fury staat erom bekend zijn mening niet onder stoelen of banken te steken.

Zo ook over Anthony Joshua en Andy Ruiz Jr. die in december het opnieuw opnemen tegen elkaar in een rematch na de nederlaag van Joshua in juni. Maar Tyson Fury is zijn oude rivaal niet vergeten, terwijl Britse fans blijven dromen van een gevecht tussen de twee. Joshua heeft onthuld hoe de zigeunerkoning Fury hem 'willekeurig' belt om hem te vertellen dat hij hem ooit knock-out zal slaan.

Pestkop Fury

Joshua zei tegen Behind the Gloves: "Hij is een interessant personage. Tyson blijft me willekeurig bellen en hij zegt: 'lach maar eens en ik zal lachen'. Dan zal ik zeggen dat ik je knock-out ga slaan, dan zal hij zeggen: 'hou je mond, ik zal je knock-out slaan. Dat zijn alleen ik en Tyson, door en door het respect is er, maar we vechten tegen mannen. "

Fury vertelde tegen IFL TV: "Als je Andy Ruiz Jr niet kunt verslaan, kun je niets doen met Tyson Fury of Deontay Wilder. Of een ander fatsoenlijk zwaargewicht ter wereld. Als Joshua, Andy Ruiz Jr in de rematch niet kan verslaan, is hij klaar is het gedaan, klaar, welterusten, tot ziens. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws