Tyrone Spong bokst december in Suriname: 'ik kom naar huis' Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong bokst december in Suriname: 'ik kom naar huis'

Tyrone Spong bokst december in Suriname: 'ik kom naar huis'
Tyrone Spong bokst december in Suriname: 'ik kom naar huis'

Goed nieuws voor de fans van Tyrone Spong, een van de meest veelzijdige vechters keert 21 december aanstaande terug naar zijn geboorteland Suriname om daar de boksring in te gaan.

Het land is in vervoering omdat de kampioen terugkeer, Spong kondigde zijn terugkeer aan op social media met de tekst "i am coming home". De Surinaams-Nederlands bokser, voormalig kickbokser, en MMA-vechter zal voor Suriname uitkomen op het geplande event.

Het event ‘The King Returns to his Jungle’ wordt gehouden in Paramaribo, President Bouterse van Suriname kondigde in november al aan dat hij het volgende gevecht van Spong in het land wilde zien. "Spong willen we voor een gevecht hier," zei hij tegen de pers en de contracten liggen klaar.

Tegenstander

Klaarblijkelijk is de daad bij het woord gevoegd en gaat Spong de ring in, een tegenstander is niet bekend. Purple Pormotions is de promotor van het event, het vindt plaats op vrijdag 21 december in de Anthony Nesty Sporthal in Suriname

Tyrone Spong over Khabib vs McGregor: ‘Waar ik vandaan kom eindigt het ook niet bij de bel’LEES OOK:

Tyrone Spong over Khabib vs McGregor: ‘Waar ik vandaan kom eindigt het ook niet bij de bel’

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws