Tyron Woodley: 'Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyron Woodley: ‘Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af’

Tyron Woodley: ‘Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af’

Tyron Woodley: 'Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af'

Tyron Woodley voorspelt knock-out in de derde ronde op Jake Paul, suggereert toekomstig gevecht met Logan Paul. Woodley en Jake Paul staan ​​op 28 augustus tegenover elkaar in Miami, Florida.

Het inmiddels veelbesproken gevecht tussen de voormalige UFC-kampioen en de boksende YouTube ster zal naar verwachting veel kijkers trekken. Ook zal er veel geld mee gemoeid zijn voor Woodley en Paul, inmiddels weet Woodley ook hoe hij met Jake af zal rekenen en verwacht daarna diens broer ‘Logan’ aan te pakken.

Het plan is om Paul knock-out te slaan en het dan opnieuw te doen voor het dubbele van het geld. En als Jake Pauls oudere broer Logan mee wil doen, zou Woodley graag de geldtrein aan het rollen houden.

Geld verdienen

,,Uiteindelijk wordt hij (Jake. red), in elkaar geslagen, hij wordt knock-out geslagen”, zei Woodley.,Hopelijk valt het mee voor hem, want wat er gebeurt, is dat zijn mensen hem laten vallen als hij verliest. Hij accepteerde dit gevecht en ik was zeer verrast dat hij dit gevecht accepteerde.”

,,Ze liegen tegen deze jongen en ze zullen hem voor de gek houden. Dus wat er gaat gebeuren is, ik ga hem verslaan, ik sla hem knock-out, en hopelijk is het niet zo erg als hij het niet nog een keer wil doen. Omdat ik het geld nog een keer wil pakken. Ik wil de bank twee keer overvallen. Dus dat is het plan. “

Bekijk ook

Afvinken! Poirier stopt na gevecht met UFC-kampioen Oliveira

Dustin Poirier zal naar verwachting de eerste vechter zijn die de nieuwe gekroonde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uitdaagt.

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt.

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor's, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page