Tyron Woodley: 'Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyron Woodley: ‘Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af’

Tyron Woodley: ‘Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af’

Tyron Woodley: 'Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af'

Tyron Woodley voorspelt knock-out in de derde ronde op Jake Paul, suggereert toekomstig gevecht met Logan Paul. Woodley en Jake Paul staan ​​op 28 augustus tegenover elkaar in Miami, Florida.

Het inmiddels veelbesproken gevecht tussen de voormalige UFC-kampioen en de boksende YouTube ster zal naar verwachting veel kijkers trekken. Ook zal er veel geld mee gemoeid zijn voor Woodley en Paul, inmiddels weet Woodley ook hoe hij met Jake af zal rekenen en verwacht daarna diens broer ‘Logan’ aan te pakken.

Het plan is om Paul knock-out te slaan en het dan opnieuw te doen voor het dubbele van het geld. En als Jake Pauls oudere broer Logan mee wil doen, zou Woodley graag de geldtrein aan het rollen houden.

Geld verdienen

,,Uiteindelijk wordt hij (Jake. red), in elkaar geslagen, hij wordt knock-out geslagen”, zei Woodley.,Hopelijk valt het mee voor hem, want wat er gebeurt, is dat zijn mensen hem laten vallen als hij verliest. Hij accepteerde dit gevecht en ik was zeer verrast dat hij dit gevecht accepteerde.”

,,Ze liegen tegen deze jongen en ze zullen hem voor de gek houden. Dus wat er gaat gebeuren is, ik ga hem verslaan, ik sla hem knock-out, en hopelijk is het niet zo erg als hij het niet nog een keer wil doen. Omdat ik het geld nog een keer wil pakken. Ik wil de bank twee keer overvallen. Dus dat is het plan. “

Bekijk ook

UFC-comeback! McGregor geeft datum: ‘Geduld ik kom er aan’

Conor McGregor heeft een datum gegeven voor zijn verwachte terugkeer naar actie bij de UFC

KO Beest ‘Roodbaard’ slaat weer toe! Trapt oor rivaal plat

Wat een dikke KO

‘100 tegenstanders voor McGregor!’ Coach interview

Vechters zullen niet aan te slepen zijn zoveel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page