Tyron Woodley belooft: 'Jake Paul ga ik f*cking slopen'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Tyron Woodley belooft: ‘Jake Paul ga ik f*cking slopen’

Tyron Woodley belooft: ‘Jake Paul ga ik f*cking slopen’

Tyron Woodley belooft: 'Jake Paul ga ik f*cking slopen'
Tyrone Woodley (links) en Jake Paul (rechts)

Tyron Woodley’s doel ‘is niet alleen winnen’ van Jake Paul, maar ‘fucking geweld en schade aanrichten’ zo zegt de voormalige UFC kampioen in een interview met MMA-fighting vandaag.

Dat Woodley wil bewijzen dat hij Jake zijn mond voor eens en altijd kan laten houden is al duidelijk gemaakt door de MMA-veteraan. Maar hij wil meer dan dat laten zien. Woodley belooft niet dat hij Jake Paul in 30 seconden knock-out zal slaan in zijn eerste professionele bokswedstrijd. Maar totaal slopen is het doel.

,,Ik heb mijn tijd aan de top gehad”, vertelde Woodley aan MMA Fighting.,,Ik had een geweldige tijd bij de UFC en maakte een grote val. Heel zichtbaar”, zegt Woodley. ,,Veel mensen zagen het. Het is alsof je van het Empire State Building valt, en iedereen die je wilde zien vallen, kreeg eindelijk wat ze wilden en zag je van zo ver vallen. Er zijn ballen voor nodig om weer op te staan ​​en weer naar de top te klimmen, en dat doe ik nu weer.”

Ik sloop hem

Wanneer ze elkaar op 29 augustus ontmoeten, verwacht Woodley een niet te onderschatte tegenstander. Niet alleen een begaafde zelfpromotor die geluk heeft gehad. Ze ontmoeten elkaar in een boksring en het is een heel ander spel. Woodley beseft terdege dat Jake een gevaar kan zijn.

,,Ik kom om te slopen en dat kan ik. Jake moet zich dat beseffen maar ik onderschat hem niet. Toch zal ik hem verslaan, vernietigen en we zullen waarschijnlijk daarna nog een keer vechten. Er komt volgende maand in Celveland maar een iemand lopend uit de ring en dat ben ik”, aldus een zelfverzekerde Woodley.

Bekijk ook

McGregor trapte knie Poirier kapot! ‘Klote gevoel’ (video)

Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor

Rico Verhoeven vs Alistair Overeem gepland voor oktober! (Gerucht)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen de strijd met elkaar aangaan in Rotterdam Ahoy

TikTok-ster krijgt slaag van UFC-legende Vitor Belfort (video)

yce Hall bevond zich op de een of andere manier in een ring met de voormalige UFC kampioen Vitor Belfort.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page