Turbo 'KO': Blote vuist bokser schokt fans (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Turbo ‘KO’: Blote vuist bokser schokt fans (video)

Turbo ‘KO’: Blote vuist bokser schokt fans (video)

Barrie Jones kreeg er een paar fans bij in Amerika na een brute knock-out overwinning in Miami. De uit Wales stammende bokser sloeg zijn rivaal in 15 seconden ‘KO’ afgelopen vrijdag.

Een blote vuist bokser uit Wales is een ster geworden in de Verenigde Staten, nadat hij zijn eerste gevecht in het land na slechts 15 seconden met een brute knock-out had gewonnen. Jones, produceerde een explosief vroeg salvo van stoten om de 40-jarige Amerikaanse vechter Luiz Melo te verslaan in de openingsronde van hun gevecht.

Het gevecht was onderdeel van pogingen om vechters van het Britse BKB te laten vechten tegen de Amerikaanse tegenhanger BYB, twee van de grootste organisaties in het bare knuckle boksen. Een sport welke ondanks zijn bruutheid een van ’s werelds snelst groeiende vechtsporten is.

Nu al over?

Jones, die al zijn vijf eerdere gevechten door knock-out had gewonnen voordat hij de Atlantische Oceaan overstak, landde een vlaag van vroege treffers op de kin van Melo, waardoor hij snel op het canvas viel.

Melo slaagde er aanvankelijk in om overeind te komen, maar was zichtbaar versuft, met zijn benen snel onder hem instortend om opnieuw naar beneden te tuimelen. Dat was genoeg voor de scheidsrechter om het gevecht onmiddellijk te stoppen. Jones gaf na het gevecht toe een beetje verbaasd te zijn over hoe snel het allemaal voorbij was.

Over Vechtsport Info

Bekijk ook

Rappe kickbokser trapt ruziezoeker onderuit met headkick

Rappe kickbokser trapt ruziezoeker onderuit met headkick | video

De twee mannen waarvan een klaarblijkelijk uit was op ruzie

Vreetwedstrijd! UFC'er Costa legt het af tegen Liver King

Vreetwedstrijd! UFC’er Costa legt het af tegen Liver King (video)

UFC middengewicht Paulo Costa consumeerde rauwe lever

Spanning buiten de ring zoeken

Spanning buiten de ring zoeken

Op zoek naar de spanning die je van de vechtsport kent buiten de ring zoeken?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page