Turbo 'KO': Blote vuist bokser schokt fans (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Turbo 'KO': Blote vuist bokser schokt fans (video)

Turbo 'KO': Blote vuist bokser schokt fans (video)

Barrie Jones kreeg er een paar fans bij in Amerika na een brute knock-out overwinning in Miami. De uit Wales stammende bokser sloeg zijn rivaal in 15 seconden 'KO' afgelopen vrijdag.

Een blote vuist bokser uit Wales is een ster geworden in de Verenigde Staten, nadat hij zijn eerste gevecht in het land na slechts 15 seconden met een brute knock-out had gewonnen. Jones, produceerde een explosief vroeg salvo van stoten om de 40-jarige Amerikaanse vechter Luiz Melo te verslaan in de openingsronde van hun gevecht.

Het gevecht was onderdeel van pogingen om vechters van het Britse BKB te laten vechten tegen de Amerikaanse tegenhanger BYB, twee van de grootste organisaties in het bare knuckle boksen. Een sport welke ondanks zijn bruutheid een van 's werelds snelst groeiende vechtsporten is.

Nu al over?

Jones, die al zijn vijf eerdere gevechten door knock-out had gewonnen voordat hij de Atlantische Oceaan overstak, landde een vlaag van vroege treffers op de kin van Melo, waardoor hij snel op het canvas viel.

Melo slaagde er aanvankelijk in om overeind te komen, maar was zichtbaar versuft, met zijn benen snel onder hem instortend om opnieuw naar beneden te tuimelen. Dat was genoeg voor de scheidsrechter om het gevecht onmiddellijk te stoppen. Jones gaf na het gevecht toe een beetje verbaasd te zijn over hoe snel het allemaal voorbij was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws