'TRING': Bokser verliest mobieltje tijdens wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

'TRING': Bokser verliest mobieltje tijdens wedstrijd

'TRING': Bokser verliest mobieltje tijdens wedstrijd

De World Boxing Council viert haar 58e verjaardag. Met het feest haalden enkel notabelen uit de sport oude herinneringen op. Een van de meest opmerkelijke, is die uit 2015 toen Marvin Jones, zijn mobieltje verloor midden in een bokswedstrijd.

Een incident dat nog nooit eerder tussen de touwen was vastgelegd. De Amerikaan Jones liet zijn mobiele telefoon uit zijn boksbroek vallen. Het tijdloze moment vond plaats in 2015.

Verloren

Jones, toen 32 jaar oud, keek behoorlijk beschaamd. Scheidsrechter Frank Santore Jr. moest de telefoon net na de bel oprapen. Niet weergegeven in de clip, werd Jones korte tijd later in de eerste ronde uitgeschakeld.

De vraag blijft waarom een bokser zijn mobieltje meeneemt in de ring. Het antwoordt was duidelijk. ,,Macht der gewoonte, ik had mijn moeder aan de lijn die mij succes wenste', aldus Jones.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/nieky-holzken-doet-boekje-open-glory-heeft-mij-gebruikt-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws