'TRING': Bokser verliest mobieltje tijdens wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘TRING’: Bokser verliest mobieltje tijdens wedstrijd

‘TRING’: Bokser verliest mobieltje tijdens wedstrijd

De World Boxing Council viert haar 58e verjaardag. Met het feest haalden enkel notabelen uit de sport oude herinneringen op. Een van de meest opmerkelijke, is die uit 2015 toen Marvin Jones, zijn mobieltje verloor midden in een bokswedstrijd.

Een incident dat nog nooit eerder tussen de touwen was vastgelegd. De Amerikaan Jones liet zijn mobiele telefoon uit zijn boksbroek vallen. Het tijdloze moment vond plaats in 2015.

Verloren

Jones, toen 32 jaar oud, keek behoorlijk beschaamd. Scheidsrechter Frank Santore Jr. moest de telefoon net na de bel oprapen. Niet weergegeven in de clip, werd Jones korte tijd later in de eerste ronde uitgeschakeld.

De vraag blijft waarom een bokser zijn mobieltje meeneemt in de ring. Het antwoordt was duidelijk. ,,Macht der gewoonte, ik had mijn moeder aan de lijn die mij succes wenste’, aldus Jones.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page