Trainer: 'Mike Tyson maakt geen schijn van kans tegen Roy Jones'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Trainer: ‘Mike Tyson maakt geen schijn van kans tegen Roy Jones’

Trainer: ‘Mike Tyson maakt geen schijn van kans tegen Roy Jones’

De huidige trainer van voormalig wereldkampioen vier divisies Roy Jones Jr, Tom Yankello, zegt dat Mike Tyson geen kans maakt tegen zijn bokser.

De 51-jarige Jones keert op 28 november in Los Angeles terug naar de ring, waar hij het opneemt tegen voormalig onbetwiste zwaargewichtkampioen Mike Tyson. Het gevecht wordt bestempeld als vriendschappelijk, maar beide boksers hebben al aangegeven in alles ernst de ring in te stappen.

In 2005 stopte Tyson met boksen, Jones is veel actiever geweest, met zijn laatste gevecht in 2018. Yankello baseert zijn uitspraken dat Jones Tyson kan verslaan op zijn ervaringen tot 2018. “Zijn handsnelheid is nog steeds ongelooflijk. Ik denk niet dat zijn handsnelheid helemaal is afgenomen, ” zegt Yankello over Jones.

Hij is gewoon beter

“Hij is net zo snel als toen ik negen, bijna tien jaar geleden met hem werkte. Zijn mobiliteit is misschien niet helemaal hetzelfde, maar hij heeft nog steeds heeft een grote behendigheid, hij heeft zichzelf in topvorm gehouden. ” Jones veroverde wereldtitels bij middengewicht, super middengewicht, licht zwaargewicht en zelfs zwaargewicht.

Dit bericht bekijken op Instagram

Fight camp @rjjfightstore

Een bericht gedeeld door Roy Jones Jr. (@royjonesjrofficial) op

Dus weet Jones wat het is om tegen een zwaargewicht als Tyson te boksen. “Dit gevecht is op zwaargewicht, maar hij heeft de vaardigheden van een middengewicht of super middengewicht en zwaargewichten zijn grotere jongens die meer kracht hebben. Maar de vaardigheden die de boksers uit de lagere gewichtklassen hebben en zijn nog steeds beter.,” aldus Yankello.

Bekijk ook

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page