TOPBOKSER TEST POSITIEF OP CORONA: Mag dinsdag niet vechten
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TOPBOKSER TEST POSITIEF OP CORONA: Mag dinsdag niet vechten

TOPBOKSER TEST POSITIEF OP CORONA: Mag dinsdag niet vechten

Youtube

Deze week markeert de terugkeer van Top Rank Boxing voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus. Mikaela Mayer test positief voor COVID-19 en heeft zich getrokken uit de Top Rank Boxing-show van dinsdag 9 juni.

WBO-kampioen vedergewicht Shakur Stevenson is de headliner van de show op dinsdag tegen Felix Caraballo uit Puerto Rico. In de komende weken is Top Rank van plan om meerdere events per week te houden. Maar tot ten minste augustus geen grote titelgevechten. Er zullen ook minder gevechten per show zijn.

Eris geen media toegestaan ​​aan de eerste rang en de omroepers van ESPN zullen de actie op afstand becommentariëren vanuit hun huis. Mikaela Mayer (12-0, 5 KO’s) zou terugkeren op de Top Rank Boxing-kaart van dinsdag als co-feature tegen Helen Joseph. Maar ze is verwijderd van het evenement nadat ze positief was getest op het coronavirus.

Complete verrassing

“Ik ben diepbedroefd om te melden dat ik niet langer zal vechten op de Top Rank-kaart van dinsdag vanwege een positief resultaat in mijn COVID-19-test gisteren,”zegt Mayer op Instagram. “Het kwam als een complete verrassing. Ik ben momenteel asymptomatisch en in quarantaine op een externe locatie volgens de aanbevolen richtlijnen.”

“De rest van mijn team is negatief getest en ze verkeren allemaal in goede gezondheid. Ik keek er echt naar uit om het boksen voor jullie allemaal terug te brengen en ik ben teleurgesteld voor mezelf. Mijn team, mijn supporters en voor mijn tegenstander, Helen Joseph. Die net zo hard heeft gewerkt om hier deze week te zijn en een show te geven voor iedereen.”

Dikke pech

Mayer zou half maart op de show van St. Patrick’s Day boksen voordat die werd geannuleerd vanwege de pandemie. Nu Top Rank weer in actie komt, ligt zij er nu uit omdat ze Corona heeft. Ze lijkt de eerste bokser te zijn die is gepland voor een gevecht, en die zich sindsdien heeft moeten terugtrekken vanwege een positieve test.

Een gebied waar de protocollen van Top Rank enorm verschillen van de UFC, is dat ze blijkbaar niet eens de kans hebben dat het positieve een vals-positief zou kunnen zijn. Zodra een bokser positief test, worden ze off-site in quarantaine geplaatst en van de kaart verwijderd.

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page