Topbokser Sergey Kovalev positief getest op doping Boks Nieuws
Boks Nieuws

Topbokser Sergey Kovalev positief getest op doping

Topbokser Sergey Kovalev positief getest op doping

Sergey Kovalev heeft positief getest op een verboden middel ter voorbereiding op zijn volgende gevecht tegen Bektemir Melikuziev. Voormalig wereldkampioen Kovalev maakte deel uit van het VADA-testprogramma.

Kovalev's gevecht op 30 januari met Melikuziev is nu onwaarschijnlijk, omdat er een onderzoek wordt geopend naar hoe synthetisch testosteron in zijn bloed is gekomen.

De promotor van Kovalev, Kathy Duva, de promotor van Kovalev. Verklaarde dat Kovalev alle aanklachten tegen hem ontkent. De ex-licht-zwaargewicht koning, die in 2019 verloor van Canelo Alvarez. Staat klaar om de strijd aan te gaan. Wellicht tegen beter weten in.

Onzekerheid

,,We zijn ons bewust van de ongunstige bevinding van VADA", vertelde Duva aan World Boxing News. ,,Sergey Kovalev heeft bewezen een schone vechter te zijn gedurende de vele jaren dat VADA hem heeft getest. "

Vanwege de ontdekking van VADA gaat Kovalev een onzekere toekomst tegemoet. Tenzij hij volledig kan bewijzen dat hij de stof niet gebruik heeft.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/jamal-ik-zal-niet-veel-werk-maken-van-rico/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws