Topbokser klaagt: Stoten Deontay Wilder ‘illegaal en crimineel’ Nieuws
Nieuws

Topbokser klaagt: Stoten Deontay Wilder ‘illegaal en crimineel’

Topbokser klaagt: Stoten Deontay Wilder ‘illegaal en crimineel’
Topbokser klaagt: Stoten Deontay Wilder ‘illegaal en crimineel’

In het eerste gevecht tegen WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder, vocht Luis Ortiz goed en had een uitstekende gelegenheid om Wilder te verslaan.

Ortiz bracht Wilder in ernstige problemen in de 7e-ronde, maar Wilder kwam er door en versloeg uiteindelijk Ortiz in ronde 10. Op 23 november gaan Ortiz en Wilder in de herkansing tijdens hun rematch in Las Vegas.

ZIE OOK >> Deontay Wilder verslaat Luis Ortiz

Voor de stopzetting liet Wilder, Ortiz nog twee keer in hun eerste gevecht vallen, maar volgens Ortiz waren sommige stoten van Wilder illegaal. "Ik denk dat sommige dingen die Wilder deed, de capriolen die Wilder doet deze keer anders kunnen worden aangepakt, het illegale," zei Ortiz deze week.

Illegale acties

"Slagen die hij met de binnenkant van zijn vuisten maakt, stoten vanaf de bovenkant van het hoofd naar beneden en allerlei gekte die hij doet, wat het erg moeilijk maakt om je vast te zetten in een gevecht en eerlijk gezegd moet het illegaal zijn en borderline crimineel .”

Wilder kan een zeker wild worden in de ring. De stoten die hij op Ortiz losliet in dat gevecht zagen er echter redelijk legaal uit. Uiteindelijk krijgt Ortiz de gelegenheid om de zaak op 23 november te vereffenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws