Home / Nieuws / Boks Nieuws / Topbokser klaagt: Stoten Deontay Wilder ‘illegaal en crimineel’

Topbokser klaagt: Stoten Deontay Wilder ‘illegaal en crimineel’

Topbokser: Stoten van Deontay Wilder ‘illegaal en crimineel’
Youtube

In het eerste gevecht tegen WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder, vocht Luis Ortiz goed en had een uitstekende gelegenheid om Wilder te verslaan.

Ortiz bracht Wilder in ernstige problemen in de 7e-ronde, maar Wilder kwam er door en versloeg uiteindelijk Ortiz in ronde 10. Op 23 november gaan Ortiz en Wilder in de herkansing tijdens hun rematch in Las Vegas.

ZIE OOK >> Deontay Wilder verslaat Luis Ortiz

Voor de stopzetting liet Wilder, Ortiz nog twee keer in hun eerste gevecht vallen, maar volgens Ortiz waren sommige stoten van Wilder illegaal. “Ik denk dat sommige dingen die Wilder deed, de capriolen die Wilder doet deze keer anders kunnen worden aangepakt, het illegale,” zei Ortiz deze week.

Illegale acties

“Slagen die hij met de binnenkant van zijn vuisten maakt, stoten vanaf de bovenkant van het hoofd naar beneden en allerlei gekte die hij doet, wat het erg moeilijk maakt om je vast te zetten in een gevecht en eerlijk gezegd moet het illegaal zijn en borderline crimineel .”

Wilder kan een zeker wild worden in de ring. De stoten die hij op Ortiz losliet in dat gevecht zagen er echter redelijk legaal uit. Uiteindelijk krijgt Ortiz de gelegenheid om de zaak op 23 november te vereffenen.

Bekijk ook

VIDEO: Lastig ventje valt bokslegende Mike Tyson lastig

Bokslegende Mike Tyson wilde wat aandacht besteden aan zijn fans en bezocht het beroemde Venice ...

BRIEF: GLORY Kickboxing stelt vechters gerust ‘alles komt goed’

Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R) Foto GLORY Na een lange stilte laat GLORY ...

Top MMA vechter ronselt GLORY vechters voor ONE Championship

Zwaargewicht MMA-vechter Arjan Bhullar probeert Glory kickboksers te rekruteren voor ONE Championship. Arjan Bhullar, die ...