Topbokser in ongebruikelijke coronavirus quarantaine – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Topbokser in ongebruikelijke coronavirus quarantaine

Topbokser in ongebruikelijke coronavirus quarantaine

FOTO: WBC

De Uruguayaanse topbokser Amilcar Vidal leeft in ongebruikelijke quarantaine.

Amílcar Vidal en Richard, zijn oudere broer en coach, keerden terug uit de Verenigde Staten, waar Almicar op vrijdag 24 april in Las Vegas zou vechten tegen de ongeslagen Amerikaan Donald Reed. En zonder zelfs maar terug te keren naar hun huizen, gingen zij in een unieke en vrijwillige quarantaine in de sportschool.

De plaats van van de quarantaine is door beiden zelf gekozen, rekening houdend met het feit dat er in de naburige woningen waar zij wonen, familieleden zijn die als risico worden beschouwd en gevaar lopen op het coronavirus. De gebroeders Vidal slapen en rusten op een tweezits matras op de sportschool vloer.

Eerste Uruguayaan

Bij aankomst op maandag om 01:30 uur op de luchthaven van Carrasco, ‘hebben ze ons streng gecontroleerd’, legde Vidal uit, waarbij hij aangaf dat ze ‘onze temperatuur namen en ons twee formulieren moesten laten invullen’, ondanks het feit dat geen van beide broers symptomen had kenmerkend voor het virus dat de wereld vandaag plaagt zijn zij toch in quarantaine gegaan.

Vechten in Las Vegas is niet voor iedereen weggelegd, zoals blijkt uit het statistisch record waarin staat dat Amílcar Vidal de eerste Uruguayaan zou zijn die dit zou doen na Alfredo Evangelista, in het kader van de tien veldslagen die hij tussen 1977 en 1985 voerde in de VS.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page