Topbokser in ongebruikelijke coronavirus quarantaine Nieuws
Nieuws

Topbokser in ongebruikelijke coronavirus quarantaine

Topbokser in ongebruikelijke coronavirus quarantaine
Topbokser in ongebruikelijke coronavirus quarantaine

De Uruguayaanse topbokser Amilcar Vidal leeft in ongebruikelijke quarantaine.

Amílcar Vidal en Richard, zijn oudere broer en coach, keerden terug uit de Verenigde Staten, waar Almicar op vrijdag 24 april in Las Vegas zou vechten tegen de ongeslagen Amerikaan Donald Reed. En zonder zelfs maar terug te keren naar hun huizen, gingen zij in een unieke en vrijwillige quarantaine in de sportschool.

De plaats van van de quarantaine is door beiden zelf gekozen, rekening houdend met het feit dat er in de naburige woningen waar zij wonen, familieleden zijn die als risico worden beschouwd en gevaar lopen op het coronavirus. De gebroeders Vidal slapen en rusten op een tweezits matras op de sportschool vloer.

Eerste Uruguayaan

Bij aankomst op maandag om 01:30 uur op de luchthaven van Carrasco, 'hebben ze ons streng gecontroleerd', legde Vidal uit, waarbij hij aangaf dat ze 'onze temperatuur namen en ons twee formulieren moesten laten invullen', ondanks het feit dat geen van beide broers symptomen had kenmerkend voor het virus dat de wereld vandaag plaagt zijn zij toch in quarantaine gegaan.

Vechten in Las Vegas is niet voor iedereen weggelegd, zoals blijkt uit het statistisch record waarin staat dat Amílcar Vidal de eerste Uruguayaan zou zijn die dit zou doen na Alfredo Evangelista, in het kader van de tien veldslagen die hij tussen 1977 en 1985 voerde in de VS.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws