Topbokser draagt luguber aandenken Floyd Mayweather om zijn nek Nieuws
Nieuws

Topbokser draagt luguber aandenken Floyd Mayweather om zijn nek

Topbokser draagt luguber aandenken Floyd Mayweather om zijn nek

Marcos Maidana hield een wel heel luguber aandenken over aan zijn wedstrijd met bokslegende Floyd Mayweather.

Floyd Mayweather Jr. vs. Marcos Maidana aangemerkt als "The Moment", was een bokswedstrijd voor het kampioenschap weltergewicht. De wedstrijd werd gehouden op 3 mei 2014, in de MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten.

Het gevecht werd gewonnen door Mayweather Jr. in een zeer betwist gevecht van 12 ronden via meerderheidsbeslissing. Jurylid Michael Pernick scoorde het gevecht 114–114, een gelijkspel. Jurylid Dave Moretti had het 116-112 en Burt A. Clements scoorde het 117-111.

Tand Floyd Mayweather in een hanger

In een van de rondes slaagde Maidana er in om Mayweather flink op het gezicht te raken, waardoor deze een tand verloor. Een van de teamleden van Maidana vond de tand en Maidana liet deze in een hanger maken, hij draagt deze tot de dag van vandaag om zijn gouden ketting.

Topbokser draagt luguber aandenken Floyd Mayweather om zijn nek

Het gevecht tussen Mayweather en Maidana was uitverkocht en leverde $ 15 miljoen aan kaartverkoop op, wat het de op drie na hoogste opbrengst van een boksevenement in Las Vegas maakte met een totaal van $ 78 miljoen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws