Topbokser Deontay Wilder verbreekt stilte op sociale media Boks Nieuws
Boks Nieuws

Topbokser Deontay Wilder verbreekt stilte op sociale media

Topbokser Deontay Wilder verbreekt stilte op sociale media

De afwezigheid van Wilder veroorzaakte nogal wat onrust bij zijn fans, na het negeren van vragen over een trilogie gevecht met Tyson Fury werd het stil. Fury daarentegen bleef actief als altijd, en zegt zelfs op 5 december de boksring weer in te stappen.

Het is momenteel niet bekend wat Wilder te wachten staat nadat deze eerder deze maand besloot om nergens meer op te reageren. Sinds augustus is zijn enige activiteit het pluggen van de bokswedstrijd van Gervonta Davis van dit weekend. Davis en Wilder zijn verbonden met dezelfde adviseur, Al Haymon en zijn in feite teamgenoten.

Fans blijven hopen

De World Boxing Council vertelde eerder deze week dat Fury nog niet van plan is zijn WBC-titel te verdedigen. Dit betekent dat Wilder de komende maanden de volgende in de rij zou kunnen zijn als de verplichte uitdager. Wilder verbrak dus niet de stilte om een eigen gevecht aan te kondigen, waar fans wel op hopen.

Het gevecht van Davis, die bokslegende Floyd Mayweather als promotor heeft, vindt Wilder wel de moeite waard om te promoten. Een van de redenen hiervan is dat hij als grote naam er voor kan zorgen dat er voldoende PPV's worden verkocht om het gevecht te zien, nu er geen live publiek aanwezig mag zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws