Top promotor wil online boksen kijken goedkoper maken Nieuws
Nieuws

Top promotor wil online boksen kijken goedkoper maken

Top promotor wil online boksen kijken goedkoper maken
Top promotor wil online boksen kijken goedkoper maken

Bob Arum overweegt PPV-prijzen te verlagen tot $ 40 voor grote evenementen

Top Rank-promotor Bob Arum zegt dat hij van plan is de prijs van pay-per-view-evenementen te verlagen van $ 80 naar $ 40 om het betaalbaarder te maken voor de gemiddelde boksfan.

Arum gelooft dat met de corona pandemie die plaatsvindt, de prijs van pay-per-view voor $ 80 per huis niet realistisch is. Doordat de PPV naar beneden gaat zullen de boksers weinig merken in hun portemonnee, Arum verwacht namelijk meer kijkers.

Grote aantallen gaan tellen

De schatting van Arum is vooral gebaseerd op Engeland en Amerika en het groot aantal mensen dat nu al betaald naar boksen kijkt. "Ik denk dat ze 50 tot 60 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk hebben. We hebben 350 miljoen mensen in de Verenigde Staten, "zegt Arum.

"Concurrenten doen in een groot gevecht meer dan een miljoen pay-per-views, vooral als het primetime is in het Verenigd Koninkrijk. Een van de redenen voor hun succes is dat ze gepaste prijzen vragen voor de pay-per-view, dat wil ik nu ook bereiken. "

Artikel foto Derek coleman via Unsplash

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws