Tongzoen ellende: Kubrat Pulev's boks licentie ingetrokken Nieuws
Nieuws

Tongzoen ellende: Kubrat Pulev's boks licentie ingetrokken

Tongzoen ellende: Kubrat Pulev's boks licentie ingetrokken
Tongzoen ellende: Kubrat Pulev's boks licentie ingetrokken

Nog meer slecht nieuws voor bokser Kubrat Pulev, de Californische boks commissie heeft zijn licentie om te vechten ingetrokken.

Pullen kwam negatief in het nieuws na het plotseling kussen van de vrouwelijke verslaggever Jennifer Ravalo, iets waar zij klaarblijkelijk niet op zat te wachten.

LEES OOK: Diepe dalen voor Kubrat Pulev

De boel leek met een sisser af te lopen totdat Ravalo een bekende vrouwenrechten advocaat inhuurde die beweerde korte metten te maken met de Bulgaar.

Meteen actie

De boks commissie wilde niet wachten op de uitkomst van een eventueel kort geding en besloot de zoenende bokser alvast uit hun boeken te schrappen.

Pulev beweerde dat het stel vrienden waren, maar Ravalo zei dat ze de bokser pas een dag eerder voor het eerst ontmoet had. Ravalo's advocaat Gloria Allred zei dat Pulev's acties "onwelkom en onwettig" waren. Het zwaargewicht is bevolen om voor de California State Athletic Commission te verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws