Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

Benjamin Whittaker verloor afgelopen nacht van Arlen Lopez tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Staande op het erepodium stak een teleurgestelde Whittaker de medaille demonstratief in zijn zak.

De olympische finale liep anders dan verwacht voor Whittaker. Lopez snoepte het goud voor de neus van de Brit weg. Zover is niet wat Whittaker wenste en uit schaamte stak hij de aan hem uitgereikte medaille dan ook in zijn zak.

Liever goud

,,Je wint geen zilver, je verliest goud", zei Whittaker na afloop. ,Je doet hier mee om goud te winnen", aldus Whittaker. ,,Ik ben enorm teleurgesteld en voel me een mislukkeling. Ik wil me nooit meer zo voelen. Ik ga dit in mijn achterhoofd stoppen. Ik kom terug, vertrouw daar maar op.”

Whittaker viel al op door uitzonderlijke uitspraken te doen. Zo verklaarde de 24-jarige Brit dat hij na de Spelen burgemeester van Wolverhampton wil worden. Maar liever had hij het goud mee naar huis genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws