Titelstrijd Herring vs Frampton geboekt voor 27 februari in Londen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Titelstrijd Herring vs Frampton geboekt voor 27 februari in Londen

Titelstrijd Herring vs Frampton geboekt voor 27 februari in Londen

Carl Frampton zal zich kandidaat stellen om wereldkampioen in drie gewichtklassen te worden. Terwijl hij het op 27 februari in Londen opneemt, tegen de WBO-wereldkampioen super vedergewicht Jamel Herring.

De confrontatie tussen Frampton en Herring was oorspronkelijk gepland voor het midden van 2020. Voordat hij werd uitgesteld vanwege de uitbraak van Covid-19.

Toch de ring in

Frampton en Herring voerden vorig jaar tussentijdse gevechten. Waarbij Herring Jonathan Oquendo overwon na een diskwalificatie in Las Vegas. Terwijl Frampton druk was met het verslaan van Darren Traynor in Londen.

De kans voor Frampton om boksgeschiedenis te schrijven. Zal plaatsvinden de eerste show van Frank Warren en Queensberry Promotions in 2021. In samenwerking met MTK Global.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/conor-mcgregor-is-slechts-een-overwinning-verwijderd-van-wereldtitel-boksen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws