TIJDBOM: Joshua en Fury hebben nog 30 dagen bedenktijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TIJDBOM: Joshua en Fury hebben nog 30 dagen bedenktijd

TIJDBOM: Joshua en Fury hebben nog 30 dagen bedenktijd

TIJDBOM: Joshua en Fury hebben nog 30 dagen bedenktijd

Anthony Joshua en Tyson Fury hebben de contracten ondertekend om dit jaar 2 keer tegen elkaar te boksen. Er zal een slordige 200 miljoen verdiend kunnen worden, het enige addertje onder het gras, lijkt de locatie waar de topboksers elkaar zullen ontmoeten.

De eerste wedstrijd die in juni zal plaatsvinden staat onder druk. Het komt erop neer of de twee vechters in de komende 30 dagen akkoord moeten gaan voor een locatie. Afgelopen zaterdag zijn de contracten getekend, maar als er in de komende 30 dagen geen overeenstemming bereikt wordt, kunnen we afscheid nemen van het gevecht tussen Joshua en Fury.

ESPN kondigde gisteren groot aan dat de Joshua versus Fury clash rond was. Nu vinden critici dat de aankondiging beter nog een maandje had kunnen wachten. Dit verhoogt alleen maar de spanning onder de fans of het definitief doorgaat. Nu is het een tikkende tijdbom die nog alles kan verpesten.

Op spanning

Bokspromotor Eddie Hearn lijkt te mikken op een locatie in Engeland, echter mag daar geen publiek aanwezig zijn door de lockdown. De meest logische optie is Saoedie Arabië waar het grote geld zit en er toeschouwers live mogen kijken. Promotor Bob Arum van Top Rank is waarschijnlijk niet tevreden met het feit dat Hearn de deal tussen Fury en Joshua bekendmaakte.

Arum had liever gewacht tot er een complete deal was gesloten, zodat er geen kans was dat een van de vechters weg zou lopen. Dit kan in het gezicht van de promotors ontploffen als ze er niet in slagen Joshua en Fury binnen de komende 30 dagen een deal te laten sluiten.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page