Terugkeer bokskampioen Canelo Alvarez weer uitgesteld Boks Nieuws
Boks Nieuws

Terugkeer bokskampioen Canelo Alvarez weer uitgesteld

Terugkeer bokskampioen Canelo Alvarez weer uitgesteld
Terugkeer bokskampioen Canelo Alvarez weer uitgesteld

Het geplande gevecht van Canelo Alvarez op 12 september is officieel uitgesteld. Dit is niet de eerste keer dat een Canelo gevecht wordt afgeblazen.

De Mexicaanse superster Canelo Alvarez blijft in training terwijl zijn team aan een nieuwe date werkt. Dit samen met omroep DAZN, volgens Golden Boy Promotions-president Roberto Diaz.

Canelo's volgende gevecht zal plaatsvinden achter gesloten deuren, en er zal niet veel geld zijn om voor zijn tegenstanders te betalen zonder de ticket inkomsten. Dat is de spagaat waar Alvarez en Golden Boy Promotions momenteel in zitten. Ze willen een hoge kwaliteit bokser, maar het geld is er niet.

Door blijven trainen

De Britten Callum Smith en John Ryder waren in de race als potentiële tegenstanders. Maar het ontbreken van ticket verkoop was waarschijnlijk altijd problematisch voor Canelo's terugkeer. Na de eerdere uitstellen veroorzaakt door de Covid-19 pandemie.

“Canelo is nog aan het trainen. Hij traint altijd. Het is gewoon een kwestie van het voor elkaar krijgen, en hopelijk krijgen we het snel gedaan. Veel fans over de hele wereld wachten op een groot gevecht, "aldus Roberto Diaz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws