Bokskampioenen in virtuele knokpartij op social media Nieuws
Nieuws

Bokskampioenen in virtuele knokpartij op social media

Bokskampioenen in virtuele knokpartij op social media
Bokskampioenen in virtuele knokpartij op social media

Met de komst van social media is het voor atleten een stuk makkelijker elkaar zo af en toe uit de tent te lokken.

Zo ook bokskampioenen Terence Crawford en Errol Spence Jr. die elkaar in de spreekwoordelijke haren vlogen op twitter. Crawford beweert dat een groot aantal boksers uit zijn gewichtsklasse hem bewust ontwijken, terwijl hij zelf een gevecht tegen Shawn Porter lijkt te mijden.

Op Twitter reageerde Spence dat hij niemand ontwijkt en noemt Crawford een huilende dame. Waarop Crawford reageerde dat Spence zijn woorden, dan maar om moet zetten in daden en er zorg voor moet dragen dat een bokswedstrijd tussen beide tot stand komt.

Geen tijd genoeg

WBO 147-pond kampioen Crawford heeft slechts 3 andere weltergewicht riemhouders om uit te kiezen voor hem om het hoofd te bieden aan een unificatiewedstrijd in 2020. Die kampioenen zijn als volgt: "Alexander Besputin (WBA secundair kampioen), Manny Pacquiao (WBA Super World) en Errol Spence Jr. (IBF & WBC).

Crawford wordt ouder en op 32-jarige leeftijd heeft niet veel tijd meer in zijn carrière, voordat hij verliezen achter elkaar begint op te lopen. Hij is een bokser die afhankelijk is van zijn snelheid en reflexen om zijn gevechten te winnen, zodra die verdwenen zijn, zal hij kwetsbaar zijn. Zal Spence degene zijn die hem hiermee zal confronteren?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws