'Teken dat verdomde contract': Bokslegende Floyd Mayweather Jr uitgedaagd Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Teken dat verdomde contract': Bokslegende Floyd Mayweather Jr uitgedaagd

'Teken dat verdomde contract': Bokslegende Floyd Mayweather Jr uitgedaagd
'Teken dat verdomde contract': Bokslegende Floyd Mayweather Jr uitgedaagd

Floyd Mayweather gaat het nog druk krijgen. Kondigde de bokslegende aan in 2021 weer te gaan boksen. Nu zit YouTuber en boksfanaat Logan Paul hem ook nog eens achterna.

Logan Paul heeft een boodschap gestuurd naar Floyd Mayweather. Terwijl hij wacht op de ongeslagen bokser om een contract te ondertekenen. Paul en Mayweather worden in verband met een gevecht. Maar velen dachten dat het nep was.

Toch lijkt Paul geen grapjes te maken en wil de huid van Mayweather. Hij hoopt dat de bokslegende uiteindelijk het contract ondertekent. ,,Hey Floyd, ik weet dat je het contract al een tijdje hebt. Eerst dacht ik dat je het niet had ondertekend omdat je niet wilde dat één klap je nalatenschap verpest", zegt Paul.

Grote smoel

Grote woorden van Paul richting de man met een boksrecord van vijftig overwinnen en nul verliezen. Dit gevecht zou niet meetellen voor zijn record. Aangezien het een demo zou zijn. Mayweather's laatste professionele boksgevecht was tegen Conor McGregor.

Paul is ondertussen 0-1 als profbokser nadat hij in november door split decision verloor van mede YouTube ster KSI. Na het gevecht zei de YouTuber dat hij opnieuw zou vechten met KSI. Maar wilde dat het in MMA zou zijn. Of Logan Paul en Floyd Mayweather elkaar zullen boksen, is op dit moment onzeker. Mayweather kondigde aan in Japan te zullen vechten begin 2021. Dat lijkt voorrang te hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws