Tegenslag gepland gevecht Canelo Alvarez vs Avni Yildirim Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tegenslag gepland gevecht Canelo Alvarez vs Avni Yildirim

Tegenslag gepland gevecht Canelo Alvarez vs Avni Yildirim
Tegenslag gepland gevecht Canelo Alvarez vs Avni Yildirim

Het door de WBC bevolen gevecht tussen Canelo Alvarez en Avni Yildirim kan rekenen op flink wat tegenwerking. Zo wil DAZN het niet uitzenden.

BoxingScene.com zegt dat DAZN het gevecht tussen Canelo Alvarez en Avni Yildirim niet zal goedkeuren. Dit betekent dat de streaming organisatie het niet zal uitzenden.

Niet echt interessant

Ook wilde DAZN niets uitzenden als Canelo tegen Anthony Dirrell zou vechten. Reden lijkt duidelijk, beide tegenstanders van Canelo zijn niet interessant genoeg. Ook verwacht DAZN dat het niet PPV's zal verkopen aan kijkers.

DAZN wil de $ 40 miljoen per gevecht betalen die Alvarez en Golden Boy verwachten van hun overeenkomst. Ze beschouwen Yildirim, Dirrell of andere boksers die Golden Boy heeft voorgesteld niet als premium tegenstanders.

De juiste tegenstander

Gennady Golovkin is de premium tegenstander die DAZN het liefst wil matchen tegen Alvarez. Echter moet Golovkin zijn IBF-middengewicht titel verplicht verdedigen tegen de Pool Kamil Szeremeta.

Ook Engelsman Callum Smith is een mogelijke tegenstander die DAZN heeft goedgekeurd voor de volgende wedstrijd van Alvarez. DAZN zou bereidt zijn $ 40 miljoen te betalen aan Canelo maar alleen voor de juiste tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws