'Te Dodelijk!' Laat Joshua nooit tegen Fury vechten Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Te Dodelijk!' Laat Joshua nooit tegen Fury vechten

'Te Dodelijk!' Laat Joshua nooit tegen Fury vechten

Anthony Joshua zou nooit tegen Tyson Fury mogen vechten, gisteren toonde de Brit zijn kracht door Dillian Whyte KO te slaan. Als Fury ooit tegen Joshua zou komen te staan zou dit dodelijk kunnen zijn voor Joshua's carrière kunnen zijn.

Gisteravond waren 90.000 boksfans getuige van een van de grootste gevechten in de ring ooit. Deze zagen een volhardende Whyte pogingen doen om Fury af te troeven, tevergeefs want in ronde 6 ging Whyte onderuit.

Onverwacht

Een onverwachte opwaartse stoot op de kin van Whyte deed deze knock-out gaan, een lot wat Joshua volgens experts ook zal wachten mocht deze ooit tegen de bokskoning in de ring komen te staan. Alhoewel het niet waarschijnlijk is dat Fury die zijn gisteren zijn pensioen aankondigde ooit tegenover elkaar komen te staan is Joshua gewaarschuwd.

,,Moeten we Anthony Joshua de ring in laten gaan met dit monster Tyson Fury, die Dillian Whyte deze avond knock-out sloeg?", vraagt sport expert Godwin Enakhena zich terecht af. Niet alleen Enakhena is van mening dat Joshua beter niet de ring in kan gaan met Fury wordt breed gesteund door notabelen uit de bokswereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws