TANDLOOS: Bokser verliest voortanden maar wint alsnog wedstrijd
Home / Nieuws / Boks Nieuws / TANDLOOS: Bokser verliest voortanden maar wint alsnog wedstrijd

TANDLOOS: Bokser verliest voortanden maar wint alsnog wedstrijd

Foto: Mikey Williams/Top Rank

Bokser Josue Vargas had op veel manieren een moeilijke dinsdag. Niet alleen mocht zijn vader niet aan de ring staan. Hij verloor ook nog eens zijn tanden.

De 22-jarige Josue Vargas kreeg ’s middags bericht dat zijn vader en trainer, Elario Vargas, dinsdagavond van de ring zouden worden geweerd. Deze had de Top Rank regels om in de MGM Grand in Las Vegas te blijven geschonden.

Vargas senior had de avond ervoor zijn kamer verlaten en was zonder masker naar de casino vloer was gegaan. Een afwezige fout, maar een die betekende dat Josue zonder zijn coach zou zijn. Josue was vlak voor zijn gevecht geïnterviewd tijdens de ESPN-uitzending en was erg emotioneel over het feit dat zijn vader niet met hem mee kon gaan.

Geschrokken

Manager Raul Rivas bleek een solide vervanger en Vargas won van Salvador Briceno na meer dan 10 ronden om een ​​duidelijke, eenzijdige beslissing te forceren. Na het gevecht sprak hij opnieuw met ESPN. Vargas deed zijn gebitsbeschermer uit om de interviewer beter te woord te kunnen staan. Echter was er lichte schok.

Vargas voortanden lager er compleet uit. ‘Mijn tanden zijn eruit geslagen. Ik heb fineer, het waren geen echte tanden, ‘zei Vargas, terwijl hij na het gevecht zijn wonden liet zien. ‘Maar ik vocht daar doorheen, met een snee en een kopstoot. Ik ben een krijger. Dat is waarvoor ik boks. “

Bekijk ook

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page