Home / Nieuws / Boks Nieuws / Superclash tussen Fury en Joshua alsnog in gevaar

Superclash tussen Fury en Joshua alsnog in gevaar

Superclash tussen Fury en Joshua alsnog in gevaar

Anthony Joshua vs Tyson Fury is in gevaar. Deontay Wilder’s manager bevestigt gesprekken voor een herkansing tegen Fury.

Als de coronapandemie geen roet in het eten gooit voor een gevecht tussen Joshua en Fury, dan kan het Wilder wel eens zijn. Joshua vs Fury is aangeprezen als een van de grootste Britse boksgevechten in jaren.

Joshua vs Fury leidt de boksfans in vervoering omdat de twee Britse zwaargewichten het eindelijk tegen elkaar konden opnemen in de ring. De Gypsy King is echter verplicht om voor de derde keer tegen Deontay Wilder te vechten.

Nog niet klaar

Omdat Wilder een herkansing-clausule had in het contract voor de tweede wedstrijd tussen de twee. Zal deze moeten worden nageleefd, zo zegt ook Shelly Finkel de manager van Wilder. Hij vertelde World Boxing News: ,,De bemiddeling tussen Deontay Wilder en Tyson Fury is nog niet beëindigd.”.

Finkel krijgt bijval onder andere van zwaargewicht bokser Kevin Johnson. Deze zegt dat het zal gebeuren omdat de wedstrijd contractueel verplicht is om door te gaan.

Slim

,,Het wordt Fury vs Wilder, 100 procent”, zei Johnson. “Als mensen de logistiek, contracten en promotiekant kennen, kan Fury met niemand vechten totdat hij tegen Wilder vecht.”

,,Dat is een legitiem contract. Fury kan proberen en proberen, maar zijn team is slim en ze zullen geen enorme rechtszaak riskeren. Of dat hij van alle titels wordt ontdaan.”

,,Dus het wordt Fury vs Wilder 3, dat is zwart en wit, daar kunnen we niets aan veranderen.”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page