Superclash tussen Fury en Joshua alsnog in gevaar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Superclash tussen Fury en Joshua alsnog in gevaar

Superclash tussen Fury en Joshua alsnog in gevaar

Anthony Joshua vs Tyson Fury is in gevaar. Deontay Wilder's manager bevestigt gesprekken voor een herkansing tegen Fury.

Als de coronapandemie geen roet in het eten gooit voor een gevecht tussen Joshua en Fury, dan kan het Wilder wel eens zijn. Joshua vs Fury is aangeprezen als een van de grootste Britse boksgevechten in jaren.

Joshua vs Fury leidt de boksfans in vervoering omdat de twee Britse zwaargewichten het eindelijk tegen elkaar konden opnemen in de ring. De Gypsy King is echter verplicht om voor de derde keer tegen Deontay Wilder te vechten.

Nog niet klaar

Omdat Wilder een herkansing-clausule had in het contract voor de tweede wedstrijd tussen de twee. Zal deze moeten worden nageleefd, zo zegt ook Shelly Finkel de manager van Wilder. Hij vertelde World Boxing News: ,,De bemiddeling tussen Deontay Wilder en Tyson Fury is nog niet beëindigd.".

Finkel krijgt bijval onder andere van zwaargewicht bokser Kevin Johnson. Deze zegt dat het zal gebeuren omdat de wedstrijd contractueel verplicht is om door te gaan.

Slim

,,Het wordt Fury vs Wilder, 100 procent", zei Johnson. "Als mensen de logistiek, contracten en promotiekant kennen, kan Fury met niemand vechten totdat hij tegen Wilder vecht."

,,Dat is een legitiem contract. Fury kan proberen en proberen, maar zijn team is slim en ze zullen geen enorme rechtszaak riskeren. Of dat hij van alle titels wordt ontdaan."

,,Dus het wordt Fury vs Wilder 3, dat is zwart en wit, daar kunnen we niets aan veranderen."

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/matchroom-boxing-tekent-legendarisch-kampioen-carlos-gongora/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws