'SUCK A D!CK' Tyson Fury: 'Ik sla ze kapot' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'SUCK A D!CK' Tyson Fury: 'Ik sla ze kapot' (video)

'SUCK A D!CK' Tyson Fury: 'Ik sla ze kapot' (video)

Tyson Fury was weer eens zijn eigen zelf tijdens een interview gisteravond na afloop van zijn Homecoming show in Engeland. Hij wilde niet praten over Jake Paul, wel kwam een gevecht met Oleksander Usyk en Dillian Whyte aan bod.

De boksfans die Fury een beetje kennen weten dat de Brit geen blad voor de mond neemt. Interviewer Michelle Joy Phelps had dan ook haar handen vol aan de 'Gypsy King'. Op de vraag wanneer Fury gaat trainen voor een gevecht was het antwoordt duidelijk; ''Zes weken van tevoren, alles daarna is onzin", zei Fury.

Wanneer Fury vecht en een datum krijgt tegen Whyte of Usyk interesseert Fury ook geen fluit. Sterker nog hij zegt pas gas te geven als deze bekend is. ,,Vraag het mijn promotor, ik weet nog niks, maar als de datum er is zal ik er staan zoals altijd. "

Ik sla ze kapot

Fury werd gevraagd naar zijn oude rivaal Deontay Wilder en wat er gezegd werd na de laatste wedstrijd. ,,He de man was net knock-out geslagen, dan ben je niet helder. Ik heb respect voor hem." Over Jake Paul was Fury minder lovend. De YouTube ster zou tegen het jongere broertje van Fury, Tommy vechten. Echter viel Tommy uit door een blessure.

,,Wie? Ik wil niet praten over dat poesje Jake Paul, wat mij betreft 'Go Suck a Dick'. Die gast is een loser." Of Fury zcih zorgen maakt over een gevecht met Whyte en Usyk: ,,Nee ik sla ze sowieso allemaal kapot", aldus de bokskoning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws