Ex Bellator kampioen doorstaat blote vuist boks debuut Nieuws
Nieuws

Ex Bellator kampioen doorstaat blote vuist boks debuut

Ex Bellator kampioen doorstaat blote vuist boks debuut
Ex Bellator kampioen doorstaat blote vuist boks debuut

Bare Knuckle FC 10 vond zaterdagavond plaats in Fort Lauderdale en bevatte het debuut van de voormalige Bellator middengewichtkampioen Hector Lombard.

Lombard stond tegenover David Lundell in een gevecht dat de hoofdkaart aanvoerde. Lombard had wat goed te maken want zijn laatste 6 MMA-gevechten bij de UFC verloor hij allemaal. Dat goed maken zat wel goed want Lombard versloeg Lundell via unanieme beslissing (49-46, 48-47 x2).

Lombard domineerde het grootste deel van het gevecht, maar Mundell gebruikte zijn stootkracht en was in staat om een ​​paar opmerkelijke rechterhoeken te landen om het gevecht interessant te houden.

Agressie

"Ik was agressief en scoorde de punten", zei Lombard na de overwinning. "Hij bokste de hele tijd achteruit, maar ik neem mijn hoed voor hem af. Ik had nooit gedacht dat het zo zwaar zou worden, want hij verzette zich goed."

Een gefrustreerde Lundell zei: "Ik heb de afstand heel goed gehouden. Ik heb het betere boksen laten zien. Ik begrijp dat dit bare knuckle is en iedereen wil ons zien bloeden, hij zette meer druk. Ik gaf hem ook de kans, maar laten we het nog eens doen en kijken wat er dan gebeurt. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws